İnternet Hızımı 16 MBPS Yaptım

AKK'yi aşacaksın sonra yine 100-200kb.

Bu hızda indirme harika dostum .) 16mbps yaptım AKK hevesi kursağa tıkıyor. Ayrıca modem ayarlarında tahsil edilen bağlantı hızı 14423 kbps olarak görünmekte zaten bana ulaşan hız ise 10mbps kısacası 16mbps işin hikayesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde 8 Mbps modem ayarlarından bende baktım 7999 kpss yazıyordu hız testı yaptım doğruydu. Oyun indirirken 400 kb civarlarında indiriyor. Bende anlamadım gitti. Sanırım oyunların indirme veya seed miktarından kaynaklanan bir şey.

AKK sıfırlansın ilk işim ttnet arayarak tahsil edilen maksimum hızın neden 14mbps olduğunu sormak olacak. İmza atılan sözleşme 16mbps kadar , adı üstünde kadar mevcut bakır teller, lokal bölge yoğunluğu santral uzaklığı gibi etkenlerden zaten o hızı almamın imkanı yok fakat sınırlanan hız 14mbps bunun 4 ü yol kaybından gidiyor tam bir kumpas

Beyler ben müşteri hizmetlerini aradım. Alt yapınız müsait değil dedi 16Mbit'e geçemedim. Türk Telekom'a gidin dilekçe verin yardımcı olurlar dedi. Bu olay ne kadar sürer? Herhangi bir fikri olan var mı? 8Mbit internetim var 5Mbit kullanıyorum, şuanda AKK aştım 1Mbit kullanıyorum.

Eskiden 4 gb kota 30 gün de dolmazdı.
Şimdi 50 gb nası doldurmayı beceriyonuz valla bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…