İnternet hızımı nasıl yükseltirim?

Altyapıyı ne zaman getirebilirler ki? Avrupa tarafında oturuyorum ama...

Altyapıyı ne zaman getirebilirler ki? Avrupa tarafında oturuyorum ama...
Tamamen şans. Arkadaşımın evine 1 ayda geldi. Hocam geçmeyi düşünürseniz BMM58BV76UXD bu kod ile geçerseniz arkadaşını getir kampanyasından 1 ay size 1 ay bana ücretsiz tarife uyguluyorlar yapmazsanız da canınız sağolsun.

Kod ne zamana kadar geçerli? Bu arada Turknet'ten bilgi alabilir miyiz zaman konusunda?

Kodu istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Türknetin sitesinden başvurduğunuz zaman sizi arayıp onay alıyorlar.
TurkNet'e altyapı konusunda başvurabilir miyiz?
Superonline ve Kablonet sitelerinden de altyapı sorgulayın. Belki evinizde bunlardan birinin fiber kablosu vardır.
Superonline sorgulaması bu kadar kolay olmuyor ama onu da sorgulayacağım. İkisi için de link atar mısınız?

Alabileceğim en yüksek hızı almak istiyorum ve parası da sorun değil. 150 TL'ye kadar rahat çıkarım. Siz sadece en yüksek hız alabileceğim paketi önerin lütfen.

Millenicom'u tavsiye ederim sana tabii bölgeden bölgeye değişebiliyor.

Yukarıda belirttiğim Link'e tıklayarak altyapnızı sorgulayabilirsiniz ama idareten de olsa eğer Wi-Fi üzerinden kullanıyorsanız yüksek bir yere koyun ve önünü kapatan herhangi bir eşya olmasın.
Telefon gibi elektonik cihazların Bluetooht'u açıksa telefon'un Wi-Fi'sini kapatın yoksa internette parazitlenme olabiliyor son olarak arka planda çalışan uygulamları kapatın en çok da interneti sömüren uygulamalar eğer kullanmıyorsanız devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…