Şimdilik sadece ping için geçersin türknete zaten çok fazla altyapı çalışması yapıyorlar. Senin oraya denk gelirse haber verirler ona göre yükseltirsin.
100 100 olmasının sebebinide yazıyor ama orda. Altyapı geliştirçe arttırıyorlar.
Tamamen şans. Arkadaşımın evine 1 ayda geldi. Hocam geçmeyi düşünürseniz BMM58BV76UXD bu kod ile geçerseniz arkadaşını getir kampanyasından 1 ay size 1 ay bana ücretsiz tarife uyguluyorlar yapmazsanız da canınız sağolsun.
Tamamen şans. Arkadaşımın evine 1 ayda geldi. Hocam geçmeyi düşünürseniz BMM58BV76UXD bu kod ile geçerseniz arkadaşını getir kampanyasından 1 ay size 1 ay bana ücretsiz tarife uyguluyorlar yapmazsanız da canınız sağolsun.
Alabileceğim en yüksek hızı almak istiyorum ve parası da sorun değil. 150 TL'ye kadar rahat çıkarım. Siz sadece en yüksek hız alabileceğim paketi önerin lütfen.
Türkiye'de fiber internet altyapısı nerelerde var ve nasıl sorgulama işlemi yapabilirim diyorsan Millenicom ile öğrenmek için hemen tıkla!
www.milleni.com.tr
Yukarıda belirttiğim Link'e tıklayarak altyapnızı sorgulayabilirsiniz ama idareten de olsa eğer Wi-Fi üzerinden kullanıyorsanız yüksek bir yere koyun ve önünü kapatan herhangi bir eşya olmasın.
Telefon gibi elektonik cihazların Bluetooht'u açıksa telefon'un Wi-Fi'sini kapatın yoksa internette parazitlenme olabiliyor son olarak arka planda çalışan uygulamları kapatın en çok da interneti sömüren uygulamalar eğer kullanmıyorsanız devre dışı bırakabilirsiniz.