İnternet hızımı yükselttim fakat internet hızı düştü

KKING

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom'dan aldığımız interneti 24 MB'den 35 MB'ye çıkarttık fakat internet hızlanacağı yerde yavaşladı hiçbir yere girmez oldu oyun oynatmaz oldu. İlk internet bağlattığımızda 16 MB internet hızı alıyorken ve ping düşük iken şimdi hem ping değerleri çok yükseldi hem de indirme hızı gayet düşük.

1688638251394.png

Türk Telekom'u aradığımızda bize internete çok yüklendiğimizi söyledi oysaki internete bağlanan sayısı aynı hatta evdeki gergin ortamdan dolayı indirme ve upload yapamıyoruz. Sorun nerede? Yardımcı olabilecek var mı?

Burada kimse yardımcı olamaz dostum, yardımcı olacak tek bir yer var o da Türk Telekom. Gerekirse peş peşe arayın şikayet oluşturun. Böyle bir bahane olamaz, paket yükselteceksin daha kötü bir internet alacaksın. Saçmalık.

Ben yükseldiğini görmüyorum bir şeyin. Gönderme hızı 1 mbps indirme de 16 mbps

1688638888447.png
Mesela ben yükselttim ve indirme 40 mbpse çıktı gönderme de 10 mbps

Siz zaten 35 mbps alamazsınız maksimumu desteklemiyor. En fazla 14 alabilirsiniz

Sahadaki dolaba uzak kalıyor olabilirsiniz.
Ayrıca ev içindeki telefon kablosuna çok dikkat edin. Geçen arkadaşta sorun vardı söyleniyordu. Gittim tek parça telefon kablosu bağladım. Hop hız yerine geldi. Kablo eskimiş bir de ek yapmış düşmez mi tabi düşer. Prizlerde oksitlenme vs oldu mu çok etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı