ByBurak Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #11 RmzDayi dedi: Mbps ile mb/s aynı şey değil. Yani hız testi yaptığınızda 100 Mbps çıkıyorsa bunu 8'e bölüp gerçek indirme değerinizi mb/s cinsinden elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
RmzDayi dedi: Mbps ile mb/s aynı şey değil. Yani hız testi yaptığınızda 100 Mbps çıkıyorsa bunu 8'e bölüp gerçek indirme değerinizi mb/s cinsinden elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir?
R RmzDayi Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 121 9 Aralık 2020 #12 Birikiuc dedi: Yani 20 Mbps internetim varsa Steam'de oyun indirme hızım 20/8 mi? Genişletmek için tıkla... Teorik olarak evet. Buna sunucu faktörü de girer. Yani 2-2, 5(en fazla) mb/s indirme yaparsın. ByBurak dedi: Anladım hocam. peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir? Genişletmek için tıkla... Burada çok güzel bir şekilde anlatılmış. Anlatan arkadaşın ellerine sağlık. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Birikiuc dedi: Yani 20 Mbps internetim varsa Steam'de oyun indirme hızım 20/8 mi? Genişletmek için tıkla... Teorik olarak evet. Buna sunucu faktörü de girer. Yani 2-2, 5(en fazla) mb/s indirme yaparsın. ByBurak dedi: Anladım hocam. peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir? Genişletmek için tıkla... Burada çok güzel bir şekilde anlatılmış. Anlatan arkadaşın ellerine sağlık.
A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #13 ByBurak dedi: Arkadaşlar, internet hızımı test ettiğimde benim internet hızım upload hızı olmuş oluyor değil mi? Yani sorarlar ya internet hızın kaç Mega. Genişletmek için tıkla... ByBurak dedi: Anladım hocam. Peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir? Genişletmek için tıkla... 8 Megabit internet 1MB indirir ortalama.
ByBurak dedi: Arkadaşlar, internet hızımı test ettiğimde benim internet hızım upload hızı olmuş oluyor değil mi? Yani sorarlar ya internet hızın kaç Mega. Genişletmek için tıkla... ByBurak dedi: Anladım hocam. Peki, tam olarak bunun formülü nedir? Kaç Mbps kaç MB/s'ye eşittir? Genişletmek için tıkla... 8 Megabit internet 1MB indirir ortalama.