Keşke evdeki internete karar verebilsem . İnternet babamın üzerine olduğu için herşeyi o yapıyor . TTNET den teklif için aramışlar . Çok berbat bir teklif sunmuşlar . Babam adama ve patronuna çok ağır küfür ler etmiş . 18 yaşına gelince üstüme almayı düşünüyorum.
Benim hızım ücretsiz olarak 16mbps ye çıktı en fazla 15 gördüm ama yani 15 te az bir şey değil. Ayrıca originde downland yaparken 40mbpsyi bile gördüm.
Benim hızım ücretsiz olarak 16mbps ye çıktı en fazla 15 gördüm ama yani 15 te az bir şey değil. Ayrıca originde downland yaparken 40mbpsyi bile gördüm.
İnternet iniz Ttnet mi eğer Ttnet ise siz mi aradınız 16 yapmaları için yoksa kendileri mi arayıp söylediler ? Ve bunun için ek bir ücret alıyorlar mı ?
Arama falan olmadı onlar direk olarak yaptı. Eskisini kapatıp yeni bir tane almıştım. Yeni oldugu için öyledir. Ayrıca komsudan çekiyorum evdeyim bu aralar türktelekom lojmanındayım tek selamım ile maximum hızda interneti alırım sorun değil benim için 16mbps desteklemiyorsa almayın çünkü ttnet sizi başka tarifeye geçiriyor ve o tarife çok riskli Hızınız çok daha düşük olabilir.