Internet hızını artırmak için ne yapılabilir?

Daha fazla  
Benim indirme hızım 24.5 Mbps yani saniyede 3 megabyte falan. Bu hızla GTA 5 gibi büyük oyunların inmesi 8-9 saat sürüyor. Bu indirme hızını arttırmak için bir yol veya alet var mı?

Benim indirme hızım 24.5 Mbps yani saniyede 3 megabyte falan. Bu hızla GTA 5 gibi büyük oyunların inmesi 8-9 saat sürüyor. Bu indirme hızını arttırmak için bir yol veya alet var mı?

İnternete bağlı olan diğer cihazları çıkartıp video izlemeyi vs. kesmeniz dışında pek bir çözüm yok. Ya da fiber almalısınız.

8-9 saat iyi, yada bana göre iyi. Ben GTA5'i 22 saatte falan yüklemiştim.

Hocam var olan sinyali artırıyor mu yani modemin yanında dursam alacağımdan daha iyi mi bir internet sağlıyor?
Aynen öyle, Modeme ne kadar uzak olursan ol (tabi ki bir mesafesi var) odadan odaya daha güçlü hız sağlıyor.

Eğer imkanın varsa kablolu internet kullan daha iyi bir hız alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…