GeForce NOW İnternet hızını çok düşük gösteriyor

lorex0

Decapat
Daha fazla  
GeForce NOW internet 50 Mbps olmasına rağmen 19 Mbps'nin üstüne çıkmıyor, ağ testi yapınca da 19 gösteriyor. GeForce NOW uygulamayı silip yükledim gene aynı sorun.

Ülkemizde kesinlikle GeForce NOW'a 3 kuruş dahi para verilmez. O kadar kalitesiz o kadar saçma bir sistemleri var ki anlatamam. Adamların bir müşteri temsilcisi bile yok. Sorununuzu paylaşabileceğiniz bir kanal yok. Bir tek mail atıyorsunuz ona da ya cevap vermiyorlar ya da 1-2 ay sonra cevap veriyorlar.
Sizinle aynı sorunları ben de yaşıyordum, gerek TurkNet ile gerek TT ile uzun yıllar uğraş verdim, kablolarımı dahi yeniledim sonuç nafile. Sorunum çözülmediği gibi her geçen gün daha da kötüye gidiyordu ve artık oynayamaz olmuştum. Boşu boşuna 6 aylık ya da senelik paketler almıştım. En sonunda dayanamayıp gittim sistem aldım rahatladım.
Sonuç olarak sorunlarınızı ne yazık ki ne operatörünüz ne de GeForce NOW çözemeyecek. Ancak yine de yapmak istediğiniz çözümleri deneyin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…