Arkadaşlar bundan 5-6 ay önce internet indirme hızım 2.5'lerdeydi. Ama ondan sonra bir anda 1.5'e düştü ve 2-3 ay böyle devam etti. Müşteri hizmetlerini aradığımda normal hızınızın bu olması gerekiyor zaten falan dediler. Ama dün de indirme hızım yeniden 2.5'e çıktı. Bunun sebebi nedir? Kaç ay boyunca paketimden daha yavaş bir internet mi kullanmışım yani?
Çok garip bir durum gerçekten benim oturduğum yerde doğru düzgün hiç bir alt yapı yok ona rağman 10 MBPS download 1 MBPS upload veriyorlar. Bence canları ne isterse o yani..
O hızlar nedir öyle arkadaşlar, geçenlerde bununla ilgili konu açmışlardı cevap verenlerin %90'ı hızları 24Mbps vs diyorlardı gerçekten çok kötü. Bana garip geliyor. Benim şu an 70Mbps indirme hızım var ve bence daha çok geliştirilmeli.
O hızlar nedir öyle arkadaşlar, geçenlerde bununla ilgili konu açmışlardı cevap verenlerin %90'ı hızları 24Mbps vs diyorlardı gerçekten çok kötü. Bana garip geliyor. Benim şu an 70Mbps indirme hızım var ve bence daha çok geliştirilmeli.
Senin 70Mbps yazdığını görünce benim modem utancından kendine reset attı ve sen hala diyorsun ki daha çok geliştirilmeli Bırak 70'i 25 görsem bana yeter
Senin 70Mbps yazdığını görünce benim modem utancından kendine reset attı ve sen hala diyorsun ki daha çok geliştirilmeli Bırak 70'i 25 görsem bana yeter
Ben bir kaç firmayı aradım diyalog aynen böyle;
- Ömer bey merhabalar, başvuruda bulunmuşsunuz.
+ Merhabalar, evet doğrudur. Adresim ..... kontrol edermisiniz?
- Üzgünüm adresinizde bakır alt yapı yok, İyi günler dilerim.
2 Firma ile aynen bu konuşmayı yaşadım bakın adamların umrunda değil varsa yapıyor yoksa yapmaya gerek duymuyor.