İnternet hızının artması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş sen o gün bir konuda 1000 Mbit download, 500 Mbit upload üzeri gösteren bir hız testi atmıştın, şimdide kalkmış 100 download, 10 upload kullanıyorum demişsin. Sende iyi sallayıp, milleti yiyorsun.

Üslubuna dikkat et. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Şirketimize özel olarak aldığımız metro ethernet o. Şu an bahsettiğim ise evimde, bireysel olarak kullandığım fiber internet. O paylaştığım konuya bakarsan, sadece hızı paylaşmışım ve cümle yazmamışım. Orası neresi? diyen arkadaşa da "Türkiye Cumhuriyeti" demişim. Bir başka sefere konuşurken, cümlelerini iyi seç.

Şirketin interneti senin şahsi internetin olmuyor. Bence sen ilk önce ne okuduğuna, ne cevap vereceğine, nasıl cevap vereceğine dikkat et. Asıl terbiyesizliği sen o konuda insanlara, kendine ait olmayan bir şeyi, kendininmiş gibi gösterip insanlarla alay ederek yaptın. Gelmiş bana burada ahlak, üslup dersi vermeye kalkıyorsun. Bence bir daha ki yazışmalarınızda doğrusu ne ise onu yazıp, insanlarla alay etmeyin.

Şirket benim şirketim. Şirketimiz dememin sebebi de babamla ortak olmam. Bence sen insanların hayatını bilmeden, o burnunu her konuya sokma. Hala çekemezliğe, iftiraya ve terbiyesizliğe devam ediyorsun. Bir daha yazma. Muhattabım değilsin.

Tabi tabi, hemen 360. Neyini çekemeyeceğim senin, üstünlük, gösteriş egonu tatmin etmeni mi, onların yeri burası değil, bana göre şeylerde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…