İnternet hızının düşüp yükselmesi

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
İki gündür modeme gelen hız sürekli olarak değişiyor. Dün maksimum 9-10 Mbit atanabilir hız da 15-16 gösteriyordu. Arıza kaydı açtım akşam düzeldi sabahta düzgündü. Sabah saha ekibinden adam aradı hızınız tam sınırda 35'e düşürün bence dedi bende kopma olmuyor hızım düşüyor kafasına göre dedim bir şey demedi kablo mesafesi uzak falan dedi ilk defa oldu böyle bir şey. Oradan bir kablomu çıkar tak yaptı sanırım yine iyiydi sabah. Az önce eve geldim hızım yine kötü durumda aşağıda resimdeki gibi. Çok sıcak bir yerde yaşıyorum sıcaklığın bir ilgisi olabilir mi neden olabilir modemden vs olabilir mi?
Normalde altyapım 60 Mbps'ye kadar destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ihtimal.
Sinyal zayıflaması 2 katına çıkıyor ve düşüyor hızım az önce normal hızlarda seyrettiği esnada internet gitti bir süre gelmedi geri geldiğinde hızım çok düştü.

Sinyal zayıflaması 2 katına çıkıyor ve düşüyor hızım az önce normal hızlarda seyrettiği esnada internet gitti bir süre gelmedi geri geldiğinde hızım çok düştü.

İlk olarak iç tesisatı yenilemeyi deneyin.

İlk olarak iç tesisatı yenilemeyi deneyin.
İç tesisatım yok hocam. Müstakil bir evde yaşıyorum direkten gelen kablo binanın girişindeki telefon kutusuna oradan direkt olarak balkon penceresinden modeme geliyor.

İç tesisatım yok hocam. Müstakil bir evde yaşıyorum direkten gelen kablo binanın girişindeki telefon kutusuna oradan direkt olarak balkon penceresinden modeme geliyor.

Kutudan daireye gelen kablo iç tesisat olarak geçiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…