SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #101 KLETHRA dedi: @SLauGHTeRTR Hocam sırasıyla resimlerde yazıyor. Buyrun; Ekran kartı fan hızı, Eki Görüntüle 249084 Ekran kartı sıcaklığı, Eki Görüntüle 249085 İşlemci ve çekirdeklerin sıcaklıkları, Eki Görüntüle 249086 İşlemci frekansı, Eki Görüntüle 249087 İşlemci kullanımı, Eki Görüntüle 249088 Genişletmek için tıkla... Onları nasıl oraya koydun ben onu merak ettim. Bu arada internet olanı yaptım.
KLETHRA dedi: @SLauGHTeRTR Hocam sırasıyla resimlerde yazıyor. Buyrun; Ekran kartı fan hızı, Eki Görüntüle 249084 Ekran kartı sıcaklığı, Eki Görüntüle 249085 İşlemci ve çekirdeklerin sıcaklıkları, Eki Görüntüle 249086 İşlemci frekansı, Eki Görüntüle 249087 İşlemci kullanımı, Eki Görüntüle 249088 Genişletmek için tıkla... Onları nasıl oraya koydun ben onu merak ettim. Bu arada internet olanı yaptım.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #102 Hocam MSI Afterburner ve Core Temp yazılımları ile görev çubuğuna özel simgeler yerleştirilebiliyor. Anlık takip etmek çok faydalı oluyor.
Hocam MSI Afterburner ve Core Temp yazılımları ile görev çubuğuna özel simgeler yerleştirilebiliyor. Anlık takip etmek çok faydalı oluyor.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #103 KLETHRA dedi: Hocam MSI Afterburner ve Core Temp yazılımları ile görev çubuğuna özel simgeler yerleştirilebiliyor. Anlık takip etmek çok faydalı oluyor. Genişletmek için tıkla... ASUS da oluyor mu?
KLETHRA dedi: Hocam MSI Afterburner ve Core Temp yazılımları ile görev çubuğuna özel simgeler yerleştirilebiliyor. Anlık takip etmek çok faydalı oluyor. Genişletmek için tıkla... ASUS da oluyor mu?
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #104 Güzel olmuş hocam, bu programı sürekli olarak kullanmanızı gerçekten öneririm. Çok faydalı bir yazılım. SLauGHTeRTR dedi: ASUS da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI kullanıcısı olduğum için bilmiyorum. Biraz kurcalayarak kontrol edebilirsiniz.
Güzel olmuş hocam, bu programı sürekli olarak kullanmanızı gerçekten öneririm. Çok faydalı bir yazılım. SLauGHTeRTR dedi: ASUS da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI kullanıcısı olduğum için bilmiyorum. Biraz kurcalayarak kontrol edebilirsiniz.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #105 KLETHRA dedi: Güzel olmuş hocam, bu programı sürekli olarak kullanmanızı gerçekten öneririm. Çok faydalı bir yazılım. Hocam MSI kullanıcısı olduğum için bilmiyorum. Biraz kurcalayarak kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Core Temp indirdim. Youtube bakacağım.
KLETHRA dedi: Güzel olmuş hocam, bu programı sürekli olarak kullanmanızı gerçekten öneririm. Çok faydalı bir yazılım. Hocam MSI kullanıcısı olduğum için bilmiyorum. Biraz kurcalayarak kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Core Temp indirdim. Youtube bakacağım.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #106 Renkleri de ayarlanabiliyor, belirtmiş olayım.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #107 KLETHRA dedi: Renkleri de ayarlanabiliyor, belirtmiş olayım. Genişletmek için tıkla... Program Türkçe ama hayla benim için anlaması zor. Bir kaç ayar resmi atarsan güzel olur
KLETHRA dedi: Renkleri de ayarlanabiliyor, belirtmiş olayım. Genişletmek için tıkla... Program Türkçe ama hayla benim için anlaması zor. Bir kaç ayar resmi atarsan güzel olur
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 19 Temmuz 2017 #108 5Mb
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #109 Resimlerdeki işaretli yerler işinize yarayacak kısımlardır. Deneyerek sizde kendinize özel ayarlayabilirsiniz. @SLauGHTeRTR
Resimlerdeki işaretli yerler işinize yarayacak kısımlardır. Deneyerek sizde kendinize özel ayarlayabilirsiniz. @SLauGHTeRTR
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #110 KLETHRA dedi: Resimlerdeki işaretli yerler işinize yarayacak kısımlardır. Deneyerek sizde kendinize özel ayarlayabilirsiniz. @SLauGHTeRTR Eki Görüntüle 249096 Eki Görüntüle 249097 Eki Görüntüle 249098 Genişletmek için tıkla... Artık ayarlayabilirim.
KLETHRA dedi: Resimlerdeki işaretli yerler işinize yarayacak kısımlardır. Deneyerek sizde kendinize özel ayarlayabilirsiniz. @SLauGHTeRTR Eki Görüntüle 249096 Eki Görüntüle 249097 Eki Görüntüle 249098 Genişletmek için tıkla... Artık ayarlayabilirim.