BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.961 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #21 Bağlı olduğun Türk Telekom santrali tek sana çalışıyor sanırsam.
ShadowBreak- Hectopat Katılım 10 Ekim 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #22 KLETHRA dedi: Evet orası öyle hocam haklısınız. Sizde Fibercisiniz tadına doyum olmuyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Tadına doymadan bitiyor açıkçası , ama 1000 Mbps'i tecrübe etmek çok ayrı bir deneyim.
KLETHRA dedi: Evet orası öyle hocam haklısınız. Sizde Fibercisiniz tadına doyum olmuyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Tadına doymadan bitiyor açıkçası , ama 1000 Mbps'i tecrübe etmek çok ayrı bir deneyim.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #23 @BERWAR Hocam Superonline hattını ele geçirmiş durumdayım
P piluwo Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #24 Evin altyapısının desteklediği
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 1 Mayıs 2017 #25 Şu an 51 ileride 75 falan alabilirim hat destekliyor.
FearLesLeon Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #26 13 Mbps Download 0.81 Mbps Upload.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #27 Because Im Batman dedi: Şu an 51 ileride 75 falan alabilirim hat destekliyor. Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa yüksek hızlı paketlere geçiş yapın. 50Mbps ve üzeri gerçekten "Dünya varmış oh be" dedirtiyor. Tavsiye ederim
Because Im Batman dedi: Şu an 51 ileride 75 falan alabilirim hat destekliyor. Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa yüksek hızlı paketlere geçiş yapın. 50Mbps ve üzeri gerçekten "Dünya varmış oh be" dedirtiyor. Tavsiye ederim
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Mayıs 2017 #28 KLETHRA dedi: Düşük internet kullananları çok iyi anlıyorum. Eskiden bende 8 Mb kullanıcısıydım. Fiberle tanıştığımda kendimi Nasa uzay teknolojisi kullanıyor gibi hissettim Altyapı desteği olmaması üzücü ve gerçekten önemli bir sorun. Genişletmek için tıkla... Zamanında 1 Mbps hızım vardı ve 25 Mbps'ye geçince insana fibermiş gibi geliyordu. (25 katı yani ) (AKK bile uygulanmıyordu. ) Bu Uydunet'in AKK olayından dolayı Türk Telekom'a geçebilirim.
KLETHRA dedi: Düşük internet kullananları çok iyi anlıyorum. Eskiden bende 8 Mb kullanıcısıydım. Fiberle tanıştığımda kendimi Nasa uzay teknolojisi kullanıyor gibi hissettim Altyapı desteği olmaması üzücü ve gerçekten önemli bir sorun. Genişletmek için tıkla... Zamanında 1 Mbps hızım vardı ve 25 Mbps'ye geçince insana fibermiş gibi geliyordu. (25 katı yani ) (AKK bile uygulanmıyordu. ) Bu Uydunet'in AKK olayından dolayı Türk Telekom'a geçebilirim.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #29 Evet haklısınız. O dönemleri hatırlıyorum Çok küçüktüm ve abimlerin eve internet alacağız dediği gün havalara uçmuştum. MSN açmak için can atardık
Evet haklısınız. O dönemleri hatırlıyorum Çok küçüktüm ve abimlerin eve internet alacağız dediği gün havalara uçmuştum. MSN açmak için can atardık
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.797 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #30 Tamam güzel hızın var. Benim de henüz düzgünce alamadığım bi 8 Mbit'im var. Ama 30 TL ve sınırsız. Bereket versin.
Tamam güzel hızın var. Benim de henüz düzgünce alamadığım bi 8 Mbit'im var. Ama 30 TL ve sınırsız. Bereket versin.