L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Haziran 2021 #81 Otomaber dedi: Hocam sizin internet çok yavaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanmıyorum... Odam da salona uzak olunca böyle oluyor. 360C dedi: Bilgisayar uygulaması diyor? Genişletmek için tıkla... Ha anladım, onu tarayıcıda arama kısmının en sağında bulabilir.
Otomaber dedi: Hocam sizin internet çok yavaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanmıyorum... Odam da salona uzak olunca böyle oluyor. 360C dedi: Bilgisayar uygulaması diyor? Genişletmek için tıkla... Ha anladım, onu tarayıcıda arama kısmının en sağında bulabilir.
360C Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #82 Otomaber dedi: Hocam sizin internet çok yavaş değil mi? Genişletmek için tıkla... IP Görünüyor.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #83 Linuxginar dedi: Technopat - Google Play'de Uygulamalar Teknoloji tutkunlarının ortak adresi play.google.com Buradan indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1061968 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Arkada Discord ve Spotify açık, 24MBPS olmalı normalde. @360C Niye kızdın ? Genişletmek için tıkla... Pc uygulamasından bahsediyorum hocam.
Linuxginar dedi: Technopat - Google Play'de Uygulamalar Teknoloji tutkunlarının ortak adresi play.google.com Buradan indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 1061968 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Arkada Discord ve Spotify açık, 24MBPS olmalı normalde. @360C Niye kızdın ? Genişletmek için tıkla... Pc uygulamasından bahsediyorum hocam.
360C Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #84 Linuxginar dedi: Ethernet ile bağlanmıyorum... Odam da salona uzak olunca böyle oluyor. Ha anladım, onu tarayıcıda arama kısmının en sağında bulabilir. Eki Görüntüle 1061975 Genişletmek için tıkla... Aferin gardaş, Bilmece sordum, Bildin al sana 100 TL.
Linuxginar dedi: Ethernet ile bağlanmıyorum... Odam da salona uzak olunca böyle oluyor. Ha anladım, onu tarayıcıda arama kısmının en sağında bulabilir. Eki Görüntüle 1061975 Genişletmek için tıkla... Aferin gardaş, Bilmece sordum, Bildin al sana 100 TL.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 9 Haziran 2021 #85 360C dedi: IP Görünüyor. Genişletmek için tıkla... Nerede görünüyor?
360C Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #86 Otomaber dedi: Nerede görünüyor? Genişletmek için tıkla... Şimdi mesajını düzenledi.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Haziran 2021 #87 Otomaber dedi: Nerede görünüyor? Genişletmek için tıkla... Bana dedi, düzelttim. Otomaber dedi: Hocam sizin internet çok yavaş değil mi? Forumda sadece benim internet mi bu kadar hızlı?Eki Görüntüle 1061974Eki Görüntüle 1061976 Genişletmek için tıkla... Bug falan olmasın, Türkiye'de iseniz çok zor bu hızlar.
Otomaber dedi: Nerede görünüyor? Genişletmek için tıkla... Bana dedi, düzelttim. Otomaber dedi: Hocam sizin internet çok yavaş değil mi? Forumda sadece benim internet mi bu kadar hızlı?Eki Görüntüle 1061974Eki Görüntüle 1061976 Genişletmek için tıkla... Bug falan olmasın, Türkiye'de iseniz çok zor bu hızlar.
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #88 İnternet yine iyi de gel gör ki bilgisayarım
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 9 Haziran 2021 #89 IP görünüyor. Deşifre oldunuz. XboxUser dedi: Az önce 33 mbps download hızına ve 11 pinge kötü mü dedin? Genişletmek için tıkla... Evet kötü dedi ve bence de kötü bir hız. Linuxginar dedi: Bug falan olmasın, Türkiye'de iseniz çok zor bu hızlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşıyorum ve bu benim normal internet hızım. Bunda ilginç olacak ne var?
IP görünüyor. Deşifre oldunuz. XboxUser dedi: Az önce 33 mbps download hızına ve 11 pinge kötü mü dedin? Genişletmek için tıkla... Evet kötü dedi ve bence de kötü bir hız. Linuxginar dedi: Bug falan olmasın, Türkiye'de iseniz çok zor bu hızlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşıyorum ve bu benim normal internet hızım. Bunda ilginç olacak ne var?
360C Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #90 IP Görünüyor. Multiyseniz (şaka ediyorum) Sürprizbozan: bakma :D BAN