Şu son zamanlarda Comnet'ten çekmediğim çile kalmadı. Adamlar hem söyledikleri hızları vermiyor üstüne şu an da o kadar fazla sitede engel var ki anlatamam.
Söylediğim zaman da bana gelip biz bir şey yapmıyoruz herhangi bir kısıtlama yok diyorlar. Yalan başka hiçbir şey değil.
Yukarıda da verdiğim görselde her şey gayet açıkça belirtilmiş bir şekilde anlatıyorum. Gel gelelim otomatik cevap ve soruları atlayarak cevaplamaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Comnet ile ne Turkcell uygulamasına / sitesine girebiliyorum. Ne de bir şeyler sipariş etmek istediğimde 3D kodunu yazacağımız panel yükleniyor bunların hiçbirine erişim sağlayamıyorum.
Sadece VPN yolu ile işlerimi halledebiliyorum bu nasıl bir rezilliktir. DNS girmeyi denedim olmadı sadece VPN ile oluyor. Ne yapabilirim bir fikriniz var mı? (öneri olarak da güzel bir ISS varsa onu da ek olarak söylerseniz çok memnun olurum)
Comnetten ayrılabilirsiniz. TürkNet, ComNet gibi firmaların saha ekibi olmadığından teknik sıkıntılarla ilgilenmezler. Destek ekibi de bekletir, cevap vermez. TürkTelekom kötünün iyisi.
Comnet'ten ayrılabilirsiniz. TurkNet, Comnet gibi firmaların saha ekibi olmadığından teknik sıkıntılarla ilgilenmezler. Destek ekibi de bekletir, cevap vermez. Türk Telekom kötünün iyisi.
Başka internete geçmeyi bende istiyorum fakat şu an geçebileceğim bir internet bulamıyorum. O yüzden konu içerisinde eğer böyle bir şey söyleyecekseniz ISS önermenizi rica ettim.
Edit: Comnet kullanan arkadaşımda bahsettiğim sitelere girebilirken ben giremiyorum. Modeme extra bir ayar falan da yapmadım.
Gelen zamları vb gördüm bu pek de mümkün değil gerçekten acayip pahalı bir firma oldu TTNET. Israr ettim kontrol etmeleri konusunda şu anda bana dedikleri şey ise şu: Hizmet kalitesinden memnun değilseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.