leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 24 Temmuz 2022 #11 Sonportal dedi: CMD'yi açıp "ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok yardımın dokundu.
Sonportal dedi: CMD'yi açıp "ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok yardımın dokundu.
dinozor Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #12 Sonportal dedi: CMD yıl açıp "Ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba dediğinizi yapıyorum ama fakat 1-2 dk sonra tekrar aynı haline dönüyor.
Sonportal dedi: CMD yıl açıp "Ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba dediğinizi yapıyorum ama fakat 1-2 dk sonra tekrar aynı haline dönüyor.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Eylül 2023 #13 Sonportal dedi: CMD yıl açıp "Ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun kaç sene sonra işime yaradı
Sonportal dedi: CMD yıl açıp "Ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun kaç sene sonra işime yaradı
ahmetkyaa Megapat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 20 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2025 #14 Şu an bu sorunu yaşıyorum hızım 500-650 arasında değişiyor ama dolaşım yok Mac veya Windows fark etmeksizin problem yaşıyorum.
Şu an bu sorunu yaşıyorum hızım 500-650 arasında değişiyor ama dolaşım yok Mac veya Windows fark etmeksizin problem yaşıyorum.
sscorpionn Centipat Kek günü Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #15 Sitelerin geç açılmasının bir diğer nedeni de arka planda Windows güncellemesi vs. bir güncelleme varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. Konu açılalı uzun süre olmuş fakat belki bazılarının endişesini bitirebilir.
Sitelerin geç açılmasının bir diğer nedeni de arka planda Windows güncellemesi vs. bir güncelleme varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. Konu açılalı uzun süre olmuş fakat belki bazılarının endişesini bitirebilir.
B BEOLZE Femtopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #16 Sonportal dedi: CMD'yi açıp "ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu yaptım düzeldi. Allah senden razı olsun.
Sonportal dedi: CMD'yi açıp "ipconfig /flushdns" yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu yaptım düzeldi. Allah senden razı olsun.