Alibüyükdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba?
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #2 Diğer uygulamalarda nasıl Steam'da vs. ? Artı 0 Eksi
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Nisan 2021 #3 Free Download Manager (FDM) (64 bit) Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Free Download Manager (FDM) (64 bit) Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten... www.technopat.net
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #4 Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın. Artı 0 Eksi
Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Dosyalar senin Speedtest yaptığında çıkan hızla aynı hızda indirilmez. Artı 0 Eksi
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #6 Mbps ile MB karıştırıyor olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 xienion dedi: Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyi ilk defa duydum. Artı 0 Eksi
xienion dedi: Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyi ilk defa duydum.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Nisan 2021 #8 Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Sebebi indirdiğin kaynağa bağlı. Artı 0 Eksi
Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Sebebi indirdiğin kaynağa bağlı.
Eskopya27 Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 359 6 Nisan 2021 #9 Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Sınırlama, sitenin sağladığı indirme sınırlaması vs. durumlardan olabilir. Veya modeme res atıp deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Alibüyükdemir dedi: Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Genişletmek için tıkla... Sınırlama, sitenin sağladığı indirme sınırlaması vs. durumlardan olabilir. Veya modeme res atıp deneyebilirsin.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 6 Nisan 2021 #10 Hocam sebebi indirdiğiniz sunucunun yükleme hızının bir kısmını size vermesi. bu arada 2 MB/sn mi yoksa 2 Mb/sn mi? Artı 0 Eksi
Hocam sebebi indirdiğiniz sunucunun yükleme hızının bir kısmını size vermesi. bu arada 2 MB/sn mi yoksa 2 Mb/sn mi?