Alibüyükdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Arkadaşlar, internetim hızlı ama Google'da indirmeleri 2 Mbps'i geçmiyor. Disk hızıyla mı alakalı acaba?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 6 Nisan 2021 #11 xienion dedi: Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın. Genişletmek için tıkla... Daha neler duyacağız. Artı 0 Eksi
xienion dedi: Bir Twitch yayıncısında gördüm. Bilgisayarında yer olmadığı için yavaş indiriyordu. Bilgisayarınızda yer var mı? Yok ise disk alanını boşaltın. Genişletmek için tıkla... Daha neler duyacağız.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #12 İndirdiğiniz sitenin upload hızından da kaynaklı olabilir, dediğiniz gibi disk hızından da. Cristal disk mark ile disk hızınızı ölçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
İndirdiğiniz sitenin upload hızından da kaynaklı olabilir, dediğiniz gibi disk hızından da. Cristal disk mark ile disk hızınızı ölçebilirsiniz.