Haklısın. Ben de TTnet kullanıyorum ama speedtest.net de ping 1 çıkıyor. Download ise 23.00 .Internet hiziniz ile pingin uzaktan yakindan bir alakasi yoktur.
Söyleki Bir Ferrari birde Haci Murat arabaniz var...
Haci Murat trafigi akiskan ve sürekli yesil trafik lambasi yanik bir yolda ilerliyor ve hedefine erken variyor. (Düsük Ping)
Ferrari'niz ise sürekli kuyruk olan bir trafige takilmis, ve sürekli kirmizi trafik isiklarina yakalaniyor... (Yüksek Ping)
Yani sizin yüksek hizli internetinizin olmasi ama pinginizin yüksek olmasi örnegini Ferrari icin verdim...
Cözüm: Modem resetlemek olur, Format atmak olur, Virus taramasi olur. Onlarca olasilik var. Hangisini saysam...
Sevgiler...
Internet hiziniz ile pingin uzaktan yakindan bir alakasi yoktur.
Söyleki Bir Ferrari birde Haci Murat arabaniz var...
Haci Murat trafigi akiskan ve sürekli yesil trafik lambasi yanik bir yolda ilerliyor ve hedefine erken variyor. (Düsük Ping)
Ferrari'niz ise sürekli kuyruk olan bir trafige takilmis, ve sürekli kirmizi trafik isiklarina yakalaniyor... (Yüksek Ping)
Yani sizin yüksek hizli internetinizin olmasi ama pinginizin yüksek olmasi örnegini Ferrari icin verdim...
Cözüm: Modem resetlemek olur, Format atmak olur, Virus taramasi olur. Onlarca olasilik var. Hangisini saysam...
Sevgiler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.