Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 27 Kasım 2014 #11 TTNET almam Turkcell hattımla 3G kullanırım da TTNET'e bulaşmazdım başka bir seçenek Superonline ADSL al hat Telekom'un TTNET'in değil gerçi aynı ama hizmet farkı var.
TTNET almam Turkcell hattımla 3G kullanırım da TTNET'e bulaşmazdım başka bir seçenek Superonline ADSL al hat Telekom'un TTNET'in değil gerçi aynı ama hizmet farkı var.
Berktuğ Arıkan Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 168 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #12 Fiber gelene kadar ADSL ile idare edeceğiz artık. Teşekkür ederim herkese. D-Smart ın kampanyası vardı. Televizyon internet onu önerir misiniz?
Fiber gelene kadar ADSL ile idare edeceğiz artık. Teşekkür ederim herkese. D-Smart ın kampanyası vardı. Televizyon internet onu önerir misiniz?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 27 Kasım 2014 #13 Superonline ADSL al Fiber gelince tek tıkla geçersin telefonu da taşırsın biz Superonline Fiber gelene kadar Turkcell 3g kullandık 2 telefon eskittim.
Superonline ADSL al Fiber gelince tek tıkla geçersin telefonu da taşırsın biz Superonline Fiber gelene kadar Turkcell 3g kullandık 2 telefon eskittim.
Berktuğ Arıkan Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 168 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2014 #14 Öyle yapayım o zaman.