K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Aralık 2020 #11 Modemin fişini çıkarıp takın değişir.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 3 Aralık 2020 #12 yusufyardimci dedi: Hocam IP adresini değiştirmek için modemi resetledim ama modeme kablosuz olarak bağlanamıyorum sadece PC'ye kablo çekerek interneti kullanabiliyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstünde "Wi-Fi" isimli buton vardır, ona basın.
yusufyardimci dedi: Hocam IP adresini değiştirmek için modemi resetledim ama modeme kablosuz olarak bağlanamıyorum sadece PC'ye kablo çekerek interneti kullanabiliyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstünde "Wi-Fi" isimli buton vardır, ona basın.
K kuyt5252 Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 3 Aralık 2020 #13 Kn_Bay dedi: Eğer dinamik ıp'nin varsa modem, kapayıp biraz bekleyip yeniden açmak yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dinamik veya sabit IP olduğunu nasıl anlıyoruz ve dinamik veya sabit IP kullanmak için ayarlamamız gereken bir ayar var mı?
Kn_Bay dedi: Eğer dinamik ıp'nin varsa modem, kapayıp biraz bekleyip yeniden açmak yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dinamik veya sabit IP olduğunu nasıl anlıyoruz ve dinamik veya sabit IP kullanmak için ayarlamamız gereken bir ayar var mı?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 3 Aralık 2020 #14 Müşteri hizmetlerinden IP değişimi talep ederek.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #15 Muhabbet Kuşu dedi: Üstünde "Wi-Fi" isimli buton vardır, ona basın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var.
Muhabbet Kuşu dedi: Üstünde "Wi-Fi" isimli buton vardır, ona basın. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 kuyt5252 dedi: Dinamik veya sabit ıp olduğunu nasıl anlıyoruz ve dinamik veya sabit ıp kullanmak için ayarlamamız gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sabit IP için ekstra para ödeniyor ödediyseniz IP niz sabit kalır.
kuyt5252 dedi: Dinamik veya sabit ıp olduğunu nasıl anlıyoruz ve dinamik veya sabit ıp kullanmak için ayarlamamız gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sabit IP için ekstra para ödeniyor ödediyseniz IP niz sabit kalır.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Aralık 2020 #17 yusufyardimci dedi: Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var. Genişletmek için tıkla... Modemin adını önceden değiştirdiyseniz o isimi ariyor olabilir misiniz? Altindaki stickerda yazan bilgilere baglanacaksiniz.
yusufyardimci dedi: Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var. Genişletmek için tıkla... Modemin adını önceden değiştirdiyseniz o isimi ariyor olabilir misiniz? Altindaki stickerda yazan bilgilere baglanacaksiniz.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2020 #18 yusufyardimci dedi: Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var. Genişletmek için tıkla... WPS, Wi-fi Protected Setup (Korumalı kablosuz kurulum) Kablosuz Yerel Alan Ağı - WLAN (Wireless Local Area Network)
yusufyardimci dedi: Hocam 4 ışıkta yanıyor ama arkada Wi-Fi butonu yerine wps/wlan butonu var. Genişletmek için tıkla... WPS, Wi-fi Protected Setup (Korumalı kablosuz kurulum) Kablosuz Yerel Alan Ağı - WLAN (Wireless Local Area Network)
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #19 s3yit dedi: wps, Wi-Fi protected setup (korumalı kablosuz kurulum) Kablosuz yerel alan ağı - WLAN (Wireless local area network) Genişletmek için tıkla... O tuşa basınca Wi-Fi ışığı kapandı.
s3yit dedi: wps, Wi-Fi protected setup (korumalı kablosuz kurulum) Kablosuz yerel alan ağı - WLAN (Wireless local area network) Genişletmek için tıkla... O tuşa basınca Wi-Fi ışığı kapandı.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #20 Adam belki akllında bir IP adresi var siz modemin koyduğundan bahsediyorsunuz. mefosane dedi: Modemi resetleyerek olması lazım. @agalarsöztnüre yanlışım mı var? Doğrusunu söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlışın yokta herkes aynı şeyi yazmış adam belki aklında bir IP adresi var öyle değiştirmek istemiyor.
Adam belki akllında bir IP adresi var siz modemin koyduğundan bahsediyorsunuz. mefosane dedi: Modemi resetleyerek olması lazım. @agalarsöztnüre yanlışım mı var? Doğrusunu söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlışın yokta herkes aynı şeyi yazmış adam belki aklında bir IP adresi var öyle değiştirmek istemiyor.