mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 3 Aralık 2020 #21 agalarsöztnüre dedi: Adam belki akllında bir IP adresi var siz modemin koyduğundan bahsediyorsunuz. Dostum yanlışın yokta herkes aynı şeyi yazmış adam belki aklında bir IP adresi var öyle değiştirmek istemiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle olsaydı daha ayrıntılı bahsederdi diye düşünüyorum. Zaten ben mesajı gönderdikten sonra göründü mesajlar. Yoksa hoş bir davranış değil, yapmam bunu. Aynı mesajı tekrar yazmak yerine beğenirim. "Görmek istermisiniz?" yazısı bile çıkmadı.
agalarsöztnüre dedi: Adam belki akllında bir IP adresi var siz modemin koyduğundan bahsediyorsunuz. Dostum yanlışın yokta herkes aynı şeyi yazmış adam belki aklında bir IP adresi var öyle değiştirmek istemiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle olsaydı daha ayrıntılı bahsederdi diye düşünüyorum. Zaten ben mesajı gönderdikten sonra göründü mesajlar. Yoksa hoş bir davranış değil, yapmam bunu. Aynı mesajı tekrar yazmak yerine beğenirim. "Görmek istermisiniz?" yazısı bile çıkmadı.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2020 #22 s3yit dedi: Modemi sıfırlayınca olmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Neden gülücük attınız Düzenleme: Hm şimdi gördüm yazdığınızı.
s3yit dedi: Modemi sıfırlayınca olmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Neden gülücük attınız Düzenleme: Hm şimdi gördüm yazdığınızı.