Internet ışığı yanıyor ama internet yok

SuikasT

Kilopat
Daha fazla  
Internetim 2 gün önce bağlandı, modem kurulumu yaptım 1 gün kullandım. Sabah uyandığımda internet yoktu DSL bağlantısı 2 dakikada bir kopup tekrar bağlanıyordu. Sonra DSL sabitlendi en sonunda akşama doğru ve internet ışığı da yandı ama yine de bağlanamıyorum. Internet var gözüküyor PC'de ama modem arayüzünde hızı 0.09kb. Sorun ne olabilir? Turknet'e arıza kaydı oluşturdum ama cevap gelmedi henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bina içi tesisatında problem olabilir. Kontrol sağladın mı?

Hat değerlerini paylaşabilir misiniz?

hat değerlerini paylaşabilirmisiniz
TCM(Trellis Coded Modulation)
On
On
SNR Margin
15.1 dB
7.5 dB
Line Attenuation
19.9 dB
33.4 dB
Path Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
6455 kbps
505 kbps
Max Rate
7984 kbps
505 kbps
Power
19.1 dbm
11.3 dbm
INP
1.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
66
Bina içi tesisatında problem olabilir. Kontrol sağladın mı?
Tesisatım ilk defa çekildi. Bina dışından evin camından aldım. Oturduğum binada önceden tesisat yoktu. Benim aklıma bir şey takıldı. İlk gün hava güzeldi normal bir şekilde kullandım. İkinci gün yağmur yağdı ve evin telefon kutusu yağmur alabilecek bir yerde duvara sabit. Kurulumu yapan telekomcu kapağı da tam oturtamamıştı. Acaba su kaçtığından dolayı böyle bir sorun oluşur mu yoksa direkt kopar mıydı bağlantı?

Modemi sıfırlayıp en baştan kurulum yapın. İşe yaramaz ise hız güncellemesi talep edin, hızınızı kısıtlamışlar.
Modemi sıfırlayıp tekrar kurmuşum ise yaramadi. Hızımı kısıtlasalar dusuk hizda surekli kullanmam gerekmez miydi? 3 dakika da bir kopuyor çünkü.

Kablonda herhangi bir ezilme bükülme oldugunu kontrol ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…