İnternet Işığı Yanmıyor

yusuf551

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhabalar, ben TTNET kullanıyorum internet ışığım yanmıyor internetede bağlanamıyorum. TTNET müşteri hizmetlerini aradım biz sizi sonra arıyacağız dediler fakat aradan 2 hafta geçti hala aramadılar. Işığın neden yanmadığını aranızda bilen biri var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormaya arıyacağız diyorlar aradan 2-3 hafta geçiyor Tık yok.

Modeminizin adsl ışığı yanıyor mu ?

İki hafta mı yuh be. Tüm ülkenin alt yapısını mı düzenliyor? Ttnet baş belası.

"Biz size daha sonra geri dönüş yapacağız" lafına kesinlikle inanmayın. Bu arada TTNET teknik servisindeki hat değerlerini düzeltmeyi bilmeyen elemanlar direk Arıza kaydı açıyorlar. Karşınızdaki görevli arıza kaydı açalım dediğinde telefonu kapatın. Karşınıza hat değerlerini düzeltelim diyen görevli çıkana kadar tekrar tekrar arayın. Yoksa arıza kaydı açıp haftalarca bekletiyorlar. Benim başıma kaç defa bu olay geldi. Bir kez bile geri dönüş yapmadılar.

Modeminizin adls ışığı yanıyormu ?
Evet yanıyor.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

Ben artık olayı çözdüm sürekli olarak aramak yerine üstteki mesajda da yazdığım gibi, arıza kaydı açtırmıyorum. Açtırınca dananın kuyruğu kopuyor. Haftalarca bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…