İnternet Işığı Yanmıyor

Nasıl yani bizi bu kadar sık aramayın yoksa bizi arayamaz hale gelirsiniz mi dediler harbiden. Bu tamamen saçmalık.

Geçmesine geçerimde kontrat var.

Aynen öyle demiş oldular sanki sizden bıktık dercesine
Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor.

Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun?

Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi

Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor.

Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun?
Sorun 2-3 hafta önce başladı hala devam etmektedir.

Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi
Kontrat bittiyse zaten düşünmeden süperonline a geçeceğim

Aramanız yeterli. Üstelik Superonline'da AKK 50GB. Kontratı yapmak için evinize kadar geliyorlar.
Aramasına ararımda dediğim gibi TTNET i aradığımda müşteri hizmetlerine bağlamıyorlar modem hakkında otomatik bilgi veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…