Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 15 Haziran 2014 #11 Ttnet benim gözümde 5 para etmez Süper online'a geçin derim şahsen ben 3 ay önce geçdim çok memnunum.
Ttnet benim gözümde 5 para etmez Süper online'a geçin derim şahsen ben 3 ay önce geçdim çok memnunum.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #12 Hakan Gündoğan dedi: Ttnet benim gözümde 5 para etmez Süper online'a geçin derim şahsen ben 3 ay önce geçdim çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Geçmesine geçerimde kontrat var. ÖMER KÜÇÜKERDEM 2013 dedi: Nasıl yani bizi bu kadar sık aramayın yoksa bizi arayamaz hale gelirsiniz mi dediler harbiden. Bu tamamen saçmalık. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle demiş oldular sanki sizden bıktık dercesine
Hakan Gündoğan dedi: Ttnet benim gözümde 5 para etmez Süper online'a geçin derim şahsen ben 3 ay önce geçdim çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Geçmesine geçerimde kontrat var. ÖMER KÜÇÜKERDEM 2013 dedi: Nasıl yani bizi bu kadar sık aramayın yoksa bizi arayamaz hale gelirsiniz mi dediler harbiden. Bu tamamen saçmalık. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle demiş oldular sanki sizden bıktık dercesine
ÖMER KÜÇÜKERDEM 2013 Hectopat Katılım 29 Ekim 2012 Mesajlar 98 Yer KOZAN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NE BİLEYİM Kİ BİR GÜN BİR İŞİM OLURSA YAZARIM 15 Haziran 2014 #13 Nasıl yani bizi bu kadar sık aramayın yoksa bizi arayamaz hale gelirsiniz mi dediler harbiden. Bu tamamen saçmalık.
Nasıl yani bizi bu kadar sık aramayın yoksa bizi arayamaz hale gelirsiniz mi dediler harbiden. Bu tamamen saçmalık.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 15 Haziran 2014 #14 yusuf551 dedi: Geçmesine geçerimde kontrat var. Aynen öyle demiş oldular sanki sizden bıktık dercesine Genişletmek için tıkla... Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor. Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun?
yusuf551 dedi: Geçmesine geçerimde kontrat var. Aynen öyle demiş oldular sanki sizden bıktık dercesine Genişletmek için tıkla... Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor. Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun?
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2014 #15 Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi
Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #16 Hakan Gündoğan dedi: Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor. Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun? Genişletmek için tıkla... Sorun 2-3 hafta önce başladı hala devam etmektedir. Max_Payne dedi: Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi Genişletmek için tıkla... Kontrat bittiyse zaten düşünmeden süperonline a geçeceğim
Hakan Gündoğan dedi: Evet birde o sorun var.Ama bana soracak iseniz teknik desteği kesinlikle daha iyi. TTNET müşterisine saygı göstermiyor. Bu arada bir şey daha soracağım ne zaman oluştu bu sorun? Genişletmek için tıkla... Sorun 2-3 hafta önce başladı hala devam etmektedir. Max_Payne dedi: Bu güne kadar TTNET ve Superonline servislerini kullandım. Superonline kaç defa geri dönüş yaptı saymadım bile . Benim gözümde Superonline daha iyi Genişletmek için tıkla... Kontrat bittiyse zaten düşünmeden süperonline a geçeceğim
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2014 #17 Aramanız yeterli. Üstelik Superonline'da AKK 50GB. Kontratı yapmak için evinize kadar geliyorlar.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #18 Max_Payne dedi: Aramanız yeterli. Üstelik Superonline'da AKK 50GB. Kontratı yapmak için evinize kadar geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Aramasına ararımda dediğim gibi TTNET i aradığımda müşteri hizmetlerine bağlamıyorlar modem hakkında otomatik bilgi veriyorlar.
Max_Payne dedi: Aramanız yeterli. Üstelik Superonline'da AKK 50GB. Kontratı yapmak için evinize kadar geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Aramasına ararımda dediğim gibi TTNET i aradığımda müşteri hizmetlerine bağlamıyorlar modem hakkında otomatik bilgi veriyorlar.
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2014 #19 Aramanız derken Superonline'nı kast ettim.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #20 Max_Payne dedi: Aramanız derken Superonline'nı kast ettim. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım kusura bakma . TTNET le kontrat ın bittiğini nereden öğrenebilirim ?
Max_Payne dedi: Aramanız derken Superonline'nı kast ettim. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım kusura bakma . TTNET le kontrat ın bittiğini nereden öğrenebilirim ?