Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 15 Haziran 2014 #21 Yav bir kampanya vardı pek hatırlamıyorum süper online eski servis sağlayından cayma bedelini kendi karsılıyordu hala varmı bilmiyorum.
Yav bir kampanya vardı pek hatırlamıyorum süper online eski servis sağlayından cayma bedelini kendi karsılıyordu hala varmı bilmiyorum.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #22 Hakan Gündoğan dedi: Yav bir kampanya vardı pek hatırlamıyorum süper online eski servis sağlayından cayma bedelini kendi karsılıyordu hala varmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ttnet kontratına nereden bakabiliyoruz bittimi bitmedimi diye ?
Hakan Gündoğan dedi: Yav bir kampanya vardı pek hatırlamıyorum süper online eski servis sağlayından cayma bedelini kendi karsılıyordu hala varmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ttnet kontratına nereden bakabiliyoruz bittimi bitmedimi diye ?
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 15 Haziran 2014 #23 Valla hiç gereksinim duymadım. Ben 1 yıllıktı abone olurken iyice bakmalıydın.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #24 Hakan Gündoğan dedi: Valla hiç gereksinim duymadım. Ben 1 yıllıktı abone olurken iyice bakmalıydın. Genişletmek için tıkla... Faturayı felan bulamıyorum 2 yıllık başlangıç yapmıştım . Sonra tekrar yaptım 1 yıl mı yaptım 2 yıl mı hatırlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2014
Hakan Gündoğan dedi: Valla hiç gereksinim duymadım. Ben 1 yıllıktı abone olurken iyice bakmalıydın. Genişletmek için tıkla... Faturayı felan bulamıyorum 2 yıllık başlangıç yapmıştım . Sonra tekrar yaptım 1 yıl mı yaptım 2 yıl mı hatırlamıyorum.