Internet ışığı yanmıyor

SameTEX

Kilopat
Daha fazla  
DSL ışığım sabit yanıyor. Ama internet ışığım hiç yanmıyor. Ekip geldi baktı. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler ve TürkNet'in ilgilenebilecegini söylediler. Reset atıp kurulum yaptım ancak gene olmadı. WAN ayarlarında hepsinde bağlı değil yazıyor ve IP '0.0.0.0 /0' şeklinde yazıyor. Modemimde sıkıntı yok denedim.
Sorun neyden kaynaklı olabilir? TürkNet'ten mi? Yoksa benden mi kaynaklı bir sorun?

Maalesef o sorunu çok yaşadım.

Müşteri hizmetlerini arayıp evinize ekip göndermelerini isteyiniz. Modemin arka kısmında bulunan yuvarlak tuşuna bastım10 saniye bekleyip açtım bende öyle düzelmişti reset attığımda reset modeme zarar verir demişlerdi.

Bende de buna çok benzer bir problem vardı. 3 hafta boyunca ekip gelmedi. Bende elime aldığım toplu iğne ile modemin arkasındaki delikten modemi resetlemiştim. Problem anında düzeldi. Zaten bu olaydan sonra en kısa sürede KabloNet'e geçtim.

Malesef denedim. Onu kaç kere ama hicbir sey olmadi ayni sorun
Bende de buna çok benzer bir problem vardı. 3 hafta boyunca ekip gelmedi. Bende elime aldığım toplu iğne ile modemin arkasındaki delikten modemi resetlemiştim. Problem anında düzeldi. Zaten bu olaydan sonra en kısa sürede KabloNet'e geçtim.
Maalesef o sorunu çok yaşadım.

Müşteri hizmetlerini arayıp evinize ekip göndermelerini isteyiniz. Modemin arka kısmında bulunan yuvarlak tuşuna bastım10 saniye bekleyip açtım bende öyle düzelmişti reset attığımda reset modeme zarar verir demişlerdi.
Modeme resette attim her seyi yaptim ekip cagirmistim bizlik bir durum yok dediler

Evet tp-link'in vdsl2 300mb e kadar destekleyebilen modemi var. Onu kontrol ettirdim. Ve vdsl kullanan komsumuzda baglanti basarili bir sekilde oldu.

Büyük ihtimalle kullanıcı adı şifreyi yanlış yazıyorsunuz. Eğer doğru yaptığınıza eminseniz evinize Turknet ekibi isteyin eğer sorun sizden veya modemden kaynaklı ise 100 lira ücret alacaklar yoksa ücret almayacaklar. Bunu onlara ifade ederek yeni ekip isteyin.

Büyük ihtimalle kullanıcı adı şifreyi yanlış yazıyorsunuz. Eğer doğru yaptığınıza eminseniz evinize Turknet ekibi isteyin eğer sorun sizden veya modemden kaynaklı ise 100 lira ücret alacaklar yoksa ücret almayacaklar. Bunu onlara ifade ederek yeni ekip isteyin.
sorunumu sosyal medya aracılığı ile Türknet'e aktardım ve ekipler gelip yaptı sorun portlardaymış teşekkür ederim ilgin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı