İndirme yaptığınız yer interneti kısıtlıyor olabilir.Merhaba arkadaşlar. Modem hızı 16Mbps civarında hatta Speedtest yaptım ve 14 çıktı. Fakat indirme yaparken indirme hızı 200KB oluyor. Driverları güncelledim fakat hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?
İnternetten indirdiğim her şeyde.Tüm indirmeler için mi geçerli yoksa belirli bir yerden indirirken veya belirli bir dosyayı yüklerken mi yaşıyorsunuz?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve örnek olarak nerelerden indirme yapıyorsunuz?İnternetten indirdiğim her şeyde.
Steam vb. yerlerden oyun kurarken 1.5-2mb arası indirme hızı oluyor fakat internetten ne indiriyorsam hep 200kb felan indirme hızı.
Farklı bir tarayıcıdan denediniz mi?İnternetten indirdiğim her şeyde.
Steam vb. yerlerden oyun kurarken 1.5-2mb arası indirme hızı oluyor fakat internetten ne indiriyorsam hep 200kb felan indirme hızı.
indirme hızınızın normalde 1.7 civarı olması lazım, mükemmel değil faakt olması gerekenden çok düşük. Oradaki değer bayt değil bit.Merhaba arkadaşlar. Modem hızı 16Mbps civarında hatta Speedtest yaptım ve 14 çıktı. Fakat indirme yaparken indirme hızı 200KB oluyor. Driverları güncelledim fakat hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?
Deneyeceğim hocam teşekkürler.indirme hızınızın normalde 1.7 civarı olması lazım, mükemmel değil faakt olması gerekenden çok düşük. Oradaki değer bayt değil bit.
Neyse, WiFi driverlarınızı silip tekrar kurun, mümkünse kablo ile bağlanmayı deneyin ve diğer cihazlardaki durumları yazın.
Yüksek seedli bir torrent ya da Google Drive dosyası iş görür test için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.