İnternet iyi fakat indirme hızı çok düşük

627879

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Modem hızı 16Mbps civarında hatta Speedtest yaptım ve 14 çıktı. Fakat indirme yaparken indirme hızı 200KB oluyor. Driverları güncelledim fakat hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-16_112722795.png
    resim_2023-04-16_112722795.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar. Modem hızı 16Mbps civarında hatta Speedtest yaptım ve 14 çıktı. Fakat indirme yaparken indirme hızı 200KB oluyor. Driverları güncelledim fakat hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?
İndirme yaptığınız yer interneti kısıtlıyor olabilir.

Tüm indirmeler için mi geçerli yoksa belirli bir yerden indirirken veya belirli bir dosyayı yüklerken mi yaşıyorsunuz?
İnternetten indirdiğim her şeyde.

Steam vb. yerlerden oyun kurarken 1.5-2mb arası indirme hızı oluyor fakat internetten ne indiriyorsam hep 200kb felan indirme hızı.

Google,edge,opera gibi birçok tarayıcı denedim hepsinde aynı. İndirdiğim yerler google drive , driver kurarken kendi siteleri , veya basit 20mblik dosyalar.

indirme hızınızın normalde 1.7 civarı olması lazım, mükemmel değil faakt olması gerekenden çok düşük. Oradaki değer bayt değil bit.
Neyse, WiFi driverlarınızı silip tekrar kurun, mümkünse kablo ile bağlanmayı deneyin ve diğer cihazlardaki durumları yazın.
Yüksek seedli bir torrent ya da Google Drive dosyası iş görür test için.

indirme hızınızın normalde 1.7 civarı olması lazım, mükemmel değil faakt olması gerekenden çok düşük. Oradaki değer bayt değil bit.
Neyse, WiFi driverlarınızı silip tekrar kurun, mümkünse kablo ile bağlanmayı deneyin ve diğer cihazlardaki durumları yazın.
Yüksek seedli bir torrent ya da Google Drive dosyası iş görür test için.
Deneyeceğim hocam teşekkürler.

1 aydır internet sorunuyla boğuşuyorum. Alt yapım 108mb değer geldiğini gördüm. Sonra düştü derken net 77-79mb hat değeri geliyor. Neyse firmanın fiyatlarına baktım, zam gelmiş. Bence bunları bilerek yapıyorlar. Yıldırma projesi. Başka açıklaması yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı