Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #1 İnternetimin iyi olduğunu düşünüyorum, buna rağmen CS 2 oynarken bazen 50 bazen 70 ping alıyorum. Daha düşük internet hızlarına sahipken de aynıydı. Bu bir sorun mu sizce? Anlamadım neden böyle. İnternet hızımı ve Bufferbloat testini ekliyorum.
İnternetimin iyi olduğunu düşünüyorum, buna rağmen CS 2 oynarken bazen 50 bazen 70 ping alıyorum. Daha düşük internet hızlarına sahipken de aynıydı. Bu bir sorun mu sizce? Anlamadım neden böyle. İnternet hızımı ve Bufferbloat testini ekliyorum.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #3 dr1 dedi: Türkiye'de serveri yok. Genişletmek için tıkla... TR de oynayan ve 30 40 ping alanlarda gördüm biliyorum serverinin olmadığını oynuyorum ya oyunu.
dr1 dedi: Türkiye'de serveri yok. Genişletmek için tıkla... TR de oynayan ve 30 40 ping alanlarda gördüm biliyorum serverinin olmadığını oynuyorum ya oyunu.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 Ping hızdan çok kablo ve internetin kalitesi ile alakalı
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #5 fxwestro dedi: Ping hızdan çok kablo ve internetin kalitesi ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir kablo var mı?
fxwestro dedi: Ping hızdan çok kablo ve internetin kalitesi ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir kablo var mı?
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #6 Tunahan£Wkbukut dedi: Önerebileceğiniz bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil yeni altyapı çekilmesi gerekiyor binaya, imza toplayıp başvuru yapabilirsiniz.
Tunahan£Wkbukut dedi: Önerebileceğiniz bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil yeni altyapı çekilmesi gerekiyor binaya, imza toplayıp başvuru yapabilirsiniz.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #7 fxwestro dedi: Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil yeni altyapı çekilmesi gerekiyor binaya, imza toplayıp başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı yeni zaten geçen sene yapıldı bina komple bize ait kendimiz yaptırdık fiber altyapı.
fxwestro dedi: Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil yeni altyapı çekilmesi gerekiyor binaya, imza toplayıp başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı yeni zaten geçen sene yapıldı bina komple bize ait kendimiz yaptırdık fiber altyapı.