İnternet iyi olmasına rağmen ping olması

hüsambabba

Centipat
Daha fazla  
İnternetim görseldeki gibi ama Valorant İstanbul sunucusunda bile 100'den aşağı ping görmüyorum ve çok ışınlanıyorum. Hatta internet kanal ayarını da yaptım. Analiz progamında en üstte benim internetim var. Bu sorunu nasıl çözerim? (Ethernet değil Wi-Fi kullanıyorum.)

Ekran görüntüsü 2024-10-13 203753.png

Wi-Fi 5GHz kullanıyorsan çekmiyor olabilir tek duvar bile engel olabilir.2.4GHz Wi-Fi'de dene. Baktın olmuyor kablo çek. Bağlı cihaz sayısı da değiştirebiliyor durumu.

Belki sorun sadece Wi-Fi'den kaynaklı olmayabilir. Geçici olarak bilgisayarınızı modemin yanına götürüp kablolu bağlantı kurmayı deneyebilirsiniz. Sorun yine de düzelmezse en azından gereksiz yere bilgisayarınıza kadar kablo çekmemiş olursunuz.

Modemden routera kablolu mu kablosuz mu bağladın Kablosuz bağladıysan her türlü dalgalanma oluyor. Eski TT modemimde aynı sorunu yaşamıştım. Modemden kabloyla routera kablo çekince sorunum düzelmişti.
Herşey kablosuz.

Belki sorun sadece Wi-Fi'den kaynaklı olmayabilir. Geçici olarak bilgisayarınızı modemin yanına götürüp kablolu bağlantı kurmayı deneyebilirsiniz. Sorun yine de düzelmezse en azından gereksiz yere bilgisayarınıza kadar kablo çekmemiş olursunuz.
Kablo bağlayıncada 2 dowlanda kadar düştü.Ama kablo kaynaklı olabilir.

Her şey kablosuz.

Kablo bağlayınca da 2 dowlanda kadar düştü. Ama kablo kaynaklı olabilir.

Modemden routera kabloyla bağlayın ayarlamaları yapın. Routera öyle bağlanın deneyin bir. Yapmadan önce driver falan silin tekrar kurun öyle bir deneyin. Belki de sorun driver falan da olabilir. Sonra dediğimi uygulayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı