SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2020 #1 Ben 20 metre ethernet kablo alacağım. CAT5 ve CAT6 kablolar var bunların arasında performans farkı olur mu? Bana ucuz CAT6 kablo önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Ben 20 metre ethernet kablo alacağım. CAT5 ve CAT6 kablolar var bunların arasında performans farkı olur mu? Bana ucuz CAT6 kablo önerir misiniz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #2 Hocam Cat 6 tavsiye ederim. Nexans Cat 6 Ethernet Kablosu 23 AWG %100 Bakır Metre Seçenekli 23,90 TL yerine 14,90 TL Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Hocam Cat 6 tavsiye ederim. Nexans Cat 6 Ethernet Kablosu 23 AWG %100 Bakır Metre Seçenekli 23,90 TL yerine 14,90 TL Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Temmuz 2020 #3 Kalite farkı var içinde demir olan kablolardan uzak dur aluminyum da dandik olur. Cat 7 en iyisi. Cat7 Kablo Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Cat7 Kablo fiyatları, cat7 kablo modelleri ve cat7 kablo çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz cat7 kablo seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kalite farkı var içinde demir olan kablolardan uzak dur aluminyum da dandik olur. Cat 7 en iyisi. Cat7 Kablo Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Cat7 Kablo fiyatları, cat7 kablo modelleri ve cat7 kablo çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz cat7 kablo seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et