İnternet kablolarının çalınması

Sizin yapabileceğiniz tek şey arkadaşların da yazdığı gibi en yakın Polis Merkezine gidip başvuru yapmak ve Türk Telekom'a ulaşıp önlem almalarını sağlamak sizin yapabilecekleriniz en fazla bunlar. Yoksa kablonun başında sopayla bekleyecek haliniz yok hocam

Aslında gelene beyzbol sopasını geçirse karakola gitmeye gerek kalmaz polis arkadaşlar direk alır götürürler fasy8sdoıalksd7ayuhıkjl

Biz internet kablosu çalacak hale nasıl geldik, durup düşünmek lazım.

Bakır olsa anlayacağım ama fiberi ne yapacaksın be kardeşim. Akıl sır ermiyor gerçekten. Bu durumda senin yapabileceğin bir şey yok gibi dostum.

Üzerine betonda döküldü belediye tarafindan gene ayni manzara ve calma yöntemlerini de ögrendik artik transitin aks borusuna baglayip cekip koparıyorlar gercekten inanılmaz.

Yok hocam İstanbul hadımköy yani inanin sokakta 3 5 yaşlı teyze dışında yaşayan bile yok insanlar yazlik niyetine kullanıyor öyle söyleyeyim belediye ilk zamanlar 1 günde çözerdi onlarda bıktı 1 hafta 10 gün sürüyor üniversite öğrencisiyim Online dersler vs hep aksadı.

Bölgede güvenlik kamerası yok aslinda hiçbir vukuat olmadığı için gece bekçi bile yok uğramıyor o yüzden hırsızlarında işine geliyor çalınan yerde bir cadde 1 km uzunluğunda baştan sona söküyor hirsizlar.
Bakır olsa anlayacağım ama fiberi ne yapacaksın be kardeşim. Akıl sır ermiyor gerçekten. Bu durumda senin yapabileceğin bir şey yok gibi dostum.

Hocam ilk 3 seferde kablolar bakırdı 2 sefer fiber döşendi şimdi geçen pazar tekrar bakır döşendi bu pazar tekrar çalınmış yani inanın çok komik bir hale geldi en kisa sürede de TurkNet aboneligimi iptal edip Turkcell'e geçeceğim 0 ilgi alaka musteri temsilicisi bile yok.

Hocam ilk 3 seferde kablolar bakırdı 2 sefer fiber döşendi şimdi geçen pazar tekrar bakır döşendi bu pazar tekrar çalınmış yani inanın çok komik bir hale geldi en kisa sürede de TurkNet aboneligimi iptal edip Turkcell'e geçeceğim 0 ilgi alaka musteri temsilicisi bile yok.

3 5 kere gitmiş ayni mesaj anlamadim bende
Zaten verdikleri 3 4 MB internet hızı uploadi söylemek istemiyorum bile onu da ayın 10 günü kullanabiliyoruz güzel Türkiye'mde.

Son düzenleme:
Kabloların olduğu yere kamera koysanız belki tespit edebilirsiniz.

Bu olaylar artıyor ekonomi ortada,işin kötü yanı bu yapanların bizden olduğunuda sanmıyorum öyle bişey olsa önceki yıllardada olurdu yabancılar artık heryerde adam suç işlese kimliği bile yok ne yapacaksın?Umarız emniyet güçlerimiz bu yapan hırsızları yakalarlar.Bizim burada 3 ayda 2 kez çaldılar yazık olan bizler int .kalıyoruz uğraşan telekom ekipleri yazık.1 olur 2 olur artık umarım enselerler haysiyetsizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…