İnternet kablosu önerisi

Desert_99

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim 50 MBPS ve verim alacağım bir internet kablosu istiyorum. Aşağıda bağlantısını attığım kablolar sizce iyi mi? Veya farklı bir öneriniz var mı? Aşırı pahalı olmazsa iyi olur.

---
---

İnternetim 50 Mbps ve verim alacağım bir internet kablosu istiyorum. Aşağıda bağlantısını attığım kablolar sizce iyi mi? Veya farklı bir öneriniz var mı? Aşırı pahalı olmazsa iyi olur.

---
---

Kaç metre lazım?

CAT7 tercih etmelisin ileride internet hızın vs. yükselir hem de daha uzun ömürlü olmuş olur senin için.

Kaç metre lazım?

Ugreen markası iyidir. Kendi bilgisayarımda CAT 7 örgülüsünü kullanıyorum 2.5 senedir, memnunum.
Arkadaşın dediği gibi ileride internet hızını falan yükseltirsen kablo değiştirmek durumunda kalırsın.
CAT 7 de bakabilirsin bu attığım CAT 6. (Tabii altyapı şimdilik CAT 6 için yeterli.)
(Almak isteyen çıkarsa diye not düşeyim dedim teknostore da daha ucuz.)

Son düzenleme:
50Mbps interneti olan adam 10000 Mbps kabloyu ne yapsın fazla para vermek zorunda kalsın CAT 5E kablo alsın geçsin 1000MBPS yeterde artar bile zaten Türkiye'nin yarısından çoğunda 1000MBPS bile yokken siz 10000MBPs kablo al diyorsunuz.
İlerde internet paketini dğeiştirmek istediğinde bu adam ne yapsın iyisi varken iyisini tercih etsin işte.

Dostum peki neden dislike? CAT7 varken 5E önermişsin :D

İleride internet paketini dğeiştirmek istediğinde bu adam ne yapsın iyisi varken iyisini tercih etsin işte.

1000'lik interneti varsa (tabii varsa oda) 1000e kadar kullanabilir 1000MBPS'den fazla interneti de Türkiye'de zar zor görürsün belki hiç göremezsin boşuna para vermesine gerek yok diye söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı