İnternet kablosu önerisi

WGuney

Centipat
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Arkadaşlar sizden bir fikir almam lazım. Zemin kattan 5. kata telefon kablosu çekmem lazım ama bu kablo ayak altından geçeceği için sağlam ve kaliteli olmalı. Normal kablo çektim internetim çalışıyor sorun yok ama kopma ihtimali olduğu için hemen değiştirmek istiyorum. Daha önce alan ya da kullananınız varsa.

Ayrıca modemin Wi-Fi sinyali diğer odalara ulaşmadığı için bir de Wi-Fi sinyal güçlendirici tarzı bir şey arıyorum. Diğer odaların kullanması yeterli, daha uzağa gitmesine gerek yok. Bunun ile ilgili de yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu korumak için kablo kanalı ve borusu kullanabilirsin ama apartman izin verir mi bilemem. En sağlam kablo Telekomcuların kullandığı kablodur. Dış şartlar için kullanılır.
-4467-10-B.jpg Kabelschutzschlauch_CONFIX-WS_01_47eee00af9c5d28b2c07edcb5d90d1fa5a602264.jpg
celik-telli-asma-telefon-kablosu-dort-tel__1425132782804705.jpg

Korumaya gerek yok aslında, sadece kablo kaliteli olsun yeter çünkü pencereden çıktığı gibi 2 kolonun arasında rüzgardan etkilenmeyecek şekilde iniyor.
İndiği gibi telefon hattına eğilmeden ulaşıyor.
Dediğiniz gibi izin vereceklerini bende sanmıyorum o yüzden sadece kablo alsam yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı