X XPANTERX Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Merhaba, kendi adresim üzerine bir altyapı testi yaptım ve santral/saha dolabı uzaklığı 91 metre dedi, bu benim 91 metre kablo parası vereceğim anlamına gelmiyor değil mi? Konu ile ilgili bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
Merhaba, kendi adresim üzerine bir altyapı testi yaptım ve santral/saha dolabı uzaklığı 91 metre dedi, bu benim 91 metre kablo parası vereceğim anlamına gelmiyor değil mi? Konu ile ilgili bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #2 Hayır tabiki, kablo için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Evinize yakın mesafedeki saha dolabından hizmet alacaksınız.
Hayır tabiki, kablo için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Evinize yakın mesafedeki saha dolabından hizmet alacaksınız.
X XPANTERX Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Krantan dedi: Hayır tabiki, kablo için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Evinize yakın mesafedeki saha dolabından hizmet alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için
Krantan dedi: Hayır tabiki, kablo için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Evinize yakın mesafedeki saha dolabından hizmet alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için