Çözüldü Internet kablosu takılı iken Wi-Fi kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OmerSeyfettin

Kilopat
Arkadaşlar evimde 2 adet bilgisayar var. Birinde oyunlarim, biriyse calismalarim icin ve oyun bilgisayarim sunucu gibi bir şey. Programlari ve oyunları ağda paylasiliyor bu sayede eve biri geldiginde ya da ben calisma bilgisayarimdan oyunlari programlari kullanmak istedigimde direk acip kullanabiliyorum. Ama şu anda ariza sebebiyle evimde internet yok bu yuzden telefonumun internetini Wi-Fi ile kullanıyorum bilgisayarlarda.

Sorunum: Bilgisayarlar internet olmayan yerel aga bagliyken telefon wifimi kullandigimda bilgisayarlada internet yok hatasiyla karsilasiyorum. Yerel ag baglantisini kestigimde Wi-Fi internetini kullanabiliyorum. Bu sorunu nasıl cozerim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Ağ ve paylaşım merkezinden "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" kısmına tıkla ve Wi-Fi adaptörüne sağ tıkla özelliklere bas bu kısım karşına çıkacak kutucuğu tikleyerek muhtemelen sorunu çözersin.

Dosya Ekleri

• 1681509643019.png
    13 KB · Görüntüleme: 40
Soyle cozmustum:
Eger olmazsa tam tersini yapin yani Wi-Fi icin 2 Ethernet icin 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…