Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 29 Nisan 2023 #11 Dragon Emperor dedi: Modemin WAN girişine takılı kabloya bakarak türünü anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?
Dragon Emperor dedi: Modemin WAN girişine takılı kabloya bakarak türünü anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 29 Nisan 2023 #12 Emir DN dedi: müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, hizmet alanlarına girmiyor çünkü.
Emir DN dedi: müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, hizmet alanlarına girmiyor çünkü.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 29 Nisan 2023 #13 Dragon Emperor dedi: Zannetmiyorum, hizmet alanlarına girmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim.
Dragon Emperor dedi: Zannetmiyorum, hizmet alanlarına girmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Nisan 2023 #14 Emir DN dedi: İşe yarıyor mu hocam? Hocam bilmediğimden soruyorum nasıl kablolar oluyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Elektrikci bilir. Eksiz kablo çeker. Siz kablo alın. Genelde onların kablosu iyi olmaz.
Emir DN dedi: İşe yarıyor mu hocam? Hocam bilmediğimden soruyorum nasıl kablolar oluyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Elektrikci bilir. Eksiz kablo çeker. Siz kablo alın. Genelde onların kablosu iyi olmaz.
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 29 Nisan 2023 #15 Lıterhf dedi: Elektrikci bilir. Eksiz kablo çeker. Siz kablo alın. Genelde onların kablosu iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, ellerindeki Cat4, Cat5 kabloları fahiş fiyatlara size itelerler.
Lıterhf dedi: Elektrikci bilir. Eksiz kablo çeker. Siz kablo alın. Genelde onların kablosu iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, ellerindeki Cat4, Cat5 kabloları fahiş fiyatlara size itelerler.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 29 Nisan 2023 #16 hocam son kez bir soru soracağım internetim adsl hangi kabloyu önerirsiniz?
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 29 Nisan 2023 #17 Emir DN dedi: hocam son kez bir soru soracağım internetim adsl hangi kabloyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cat6 kablo alıp RJ11 uç çakın.
Emir DN dedi: hocam son kez bir soru soracağım internetim adsl hangi kabloyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cat6 kablo alıp RJ11 uç çakın.