B banyedinnn Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 27 8 Eylül 2018 #1 Ben internet cafe açmak istiyorum ama ben düz lise mezunuyum. Bir 15 bilgisayarlı bir yer açmayı planlıyorum, herhangi bir şey okumam gerekli mi bir yer açmak için? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Ben internet cafe açmak istiyorum ama ben düz lise mezunuyum. Bir 15 bilgisayarlı bir yer açmayı planlıyorum, herhangi bir şey okumam gerekli mi bir yer açmak için?
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 8 Eylül 2018 #2 Ah be kardeşim. Biraz geç kaldın sanki. Pc fiyatları 2 katı oldu. İnternet kafe açmak ne kadar mantıklı orası malum.
Ah be kardeşim. Biraz geç kaldın sanki. Pc fiyatları 2 katı oldu. İnternet kafe açmak ne kadar mantıklı orası malum.
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #3 İnternet Cafe Açmak | İnternet Cafe Nasıl Açılır? | Yeni İş Fikirleri Şu makale yardımcı olacaktır.