Internet kafe bilgisayari alinir mi?

Bütçe
3000
3.3K'ya güzel bir PC buldum kayseriliyim 3K'ya düşürürüm diye düşündüm. Sistem güzel ekran karti ve islemci dışındaki parçalar 2 yil garantili ve sıfır ama asıl sıkıntı şu ki islemci(i5 7500)ve ekran karti (RX580) 2 yildan uzun sure internet kafede kullanilmis sistemin goruntusu vs cok guzel cok hosuma gitti ama ne yapacagimi bilemedim. Donanim arşivi gibi kanalların PC toplamasını bekleyeyim mi? Yoksa bunu alayım mı? Çünkü 3K'ya toplanabilecek en iyi bilgisayarda RX 570 olur (sifir PC'de) diye dusunuyorum sizden R5 2600 daha iyi gibi yorumlar istemiyorum alayim mi almayayım mi ya da bekleyeyim mi?

güzel bir PC buldum kayseriliyim 3K'ya düşürürüm
Keske bu kadar ozguvenim olsaydi. Neyse, alma o sistemi. 2 yil boyunca durmadan zorlanmis bir sistem buyuk ihtimalle bir kac ay sonra FPS sorunlari cikartacaktir. Sifir almak daha iyi fakat dolar artmadan al cunku ileride dolar artmaya baslayacak.

3.3K fiyata r5 1600, rx 580 olan sistem toplarsınız. Risk etmeye gerek yok bence, sabahtan akşama kadar çalışıyor internet kafe aletleri. Her maddenin bir yorgunluğu vardır, ne kadar kullanılırsa okadar çabuk bozulur. Sıfır öneririm. 3000 veren biraz bütçeyi zorlayıp 3300 verebilir.

3.3K'ya güzel bir PC buldum kayseriliyim 3K'ya düşürürüm diye düşündüm. Sistem güzel ekran karti ve islemci dışındaki parçalar 2 yil garantili ve sıfır ama asıl sıkıntı şu ki islemci(i5 7500)ve ekran karti (RX580) 2 yildan uzun sure internet kafede kullanilmis sistemin goruntusu vs cok guzel cok hosuma gitti ama ne yapacagimi bilemedim. Donanim arşivi gibi kanalların PC toplamasını bekleyeyim mi? Yoksa bunu alayım mı? Çünkü 3K'ya toplanabilecek en iyi bilgisayarda RX 570 olur (sifir PC'de) diye dusunuyorum sizden R5 2600 daha iyi gibi yorumlar istemiyorum alayim mi almayayım mi ya da bekleyeyim mi?

Sana 3.5 K'ya sistem toplarim şu anda AMD islemcili ve daha iyi FPS alırsın o PC miningdan çıkmış kadar kötüdür hava akışı kötüdür vs vs çok sorunla karşılaşırsın en iyisi sıfır toplamak ve eğer sigara içildiğiyse yakınında kokar o kasa sorun varsa alayim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı