İnternet kafe kurmak için AMD vs Intel

Yukarıdaki iki arkadaşıma kesinlikle katılmıyorum. O dedikleri eskiden idi. Şimdi her yer 2070-2070 Super ekran kartlı 9600k veya Ryzen 5 3600 işlemcili, gerçek mekanik klavyeli, 144Hz monitörlü internet kafelerle dolu. İnternet kafeye gelen adam, Steam Pubg oynuyor, Lol oynuyor, fortnite oynuyor, Warzone oynuyor. Bu oyunlarda ciddi ekipman istiyor. 3k bütçe ile CS'yi zor oynarsın (Ekipman monitör dahil dersek)

AMD tarafı şu an o toptancının bahsettiği gibi değil. AMD harika işler başarıyor ve kendini çoktan ispatladı. Intel ne kadar uzun dayanırsa AMD de o kadar uzun dayacanaktır.
Gidip 3 bin tlye sistem toplasın demedim. Biraz daha sistemi düşük tutup ışıklar, ekipmanlar kısacası göz boyayan bir ortam dizmediği sürece eğer o lokasyonda tek değilse gelmeyeceklerini düşünüyorum.

Fark etmez. Bilgisayarcıların kafasında AMD hala FX dönemindeymiş gibi kalmış.

Oyun oynanacak çoğunlukla, o yüzden 10.nesil Intel
sistem akar. Bu arada çok pahalı kasalar koymayın ancak çok cimri de olmayın. GTX 1660S/2060 gibi kartlar yeterli olacaktır. İşlemci olarak 10400F alabilirsiniz. F alırsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı