kenan0160 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, şimdi internet kafeye gittiğim zaman story oyun yüklemek istediğimde Steam'den 300KB hızla indiriyor. Şimdi internet kafe sahibinden istesem şu oyunu indirir misiniz diye öyle bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar, şimdi internet kafeye gittiğim zaman story oyun yüklemek istediğimde Steam'den 300KB hızla indiriyor. Şimdi internet kafe sahibinden istesem şu oyunu indirir misiniz diye öyle bir şey olur mu?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 29 Ağustos 2021 #2 Olur, internet parasını alabilir ama dikkat et. . Bu arada internet kafe sahibine bağlı ya da o anki moduna.
Olur, internet parasını alabilir ama dikkat et. . Bu arada internet kafe sahibine bağlı ya da o anki moduna.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #3 Olur, kafesinde varsa bellek ile atabilir bilgisayarına. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
kenan0160 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 Fian Şampiyonu dedi: Olur, kafesinde varsa bellek ile atabilir bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Anlamadınız hocam, oradaki PC'ye demek istedim. bir sonraki geldiğimde orada indirsem hem süreden hem de 300KB ile iniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Fian Şampiyonu dedi: Olur, kafesinde varsa bellek ile atabilir bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Anlamadınız hocam, oradaki PC'ye demek istedim. bir sonraki geldiğimde orada indirsem hem süreden hem de 300KB ile iniyor.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #5 kenan0160 dedi: Anlamadınız hocam, oradaki PC'ye demek istedim. Bir sonraki geldiğimde orada indirsem hem süreden hem de 300KB ile iniyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam dediğinizi olmayabilir öyle olsa bile sizden sağlam para isteyebilir.
kenan0160 dedi: Anlamadınız hocam, oradaki PC'ye demek istedim. Bir sonraki geldiğimde orada indirsem hem süreden hem de 300KB ile iniyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam dediğinizi olmayabilir öyle olsa bile sizden sağlam para isteyebilir.
kenan0160 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #6 Fian Şampiyonu dedi: Şimdi anladım hocam dediğinizi olmayabilir öyle olsa bile sizden sağlam para isteyebilir. Genişletmek için tıkla... Bugün sahibine internetten yazdım oyun 150 TL maalesef dedi Steam hesabımı verdim yüklemeyi başlattık die yazmış konuya bakanlar için.
Fian Şampiyonu dedi: Şimdi anladım hocam dediğinizi olmayabilir öyle olsa bile sizden sağlam para isteyebilir. Genişletmek için tıkla... Bugün sahibine internetten yazdım oyun 150 TL maalesef dedi Steam hesabımı verdim yüklemeyi başlattık die yazmış konuya bakanlar için.