Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi?
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2023 #2 Demir reis dedi: İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence aradaki farka değmez ilk oyunuyla da gayet eğlenebilirsiniz sadece biraz geç kalmışsınız oyun indirimde 6-7 TL'ye düşmüştü.
Demir reis dedi: İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence aradaki farka değmez ilk oyunuyla da gayet eğlenebilirsiniz sadece biraz geç kalmışsınız oyun indirimde 6-7 TL'ye düşmüştü.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 29 Ağustos 2023 #3 Demir reis dedi: İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer. 2 çok daha güzel. Ama 80TL'ye değmez gibi. İndirimleri takip edin derim ama 1 alınmaz.
Demir reis dedi: İnternet kafe SIM almak için Steam'e girdim internet kafe SIM 2'yi gördüm. Arada 80 TL fark var. Aradaki fark değer mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer. 2 çok daha güzel. Ama 80TL'ye değmez gibi. İndirimleri takip edin derim ama 1 alınmaz.
Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Tamam teşekkürler forumdaşlarım.