M Mu3ro Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Okulumuzdaki bilişim sınıfında öğretmenin 1 PC'den çoklu PC erişmesi için hangi programı kullanabiliriz?
Okulumuzdaki bilişim sınıfında öğretmenin 1 PC'den çoklu PC erişmesi için hangi programı kullanabiliriz?
Cefes Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 526 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 3600 Msi B550M Pro Vdh Wifi Saphire RX580 8 Gb 256 Bit CORSAIR CORSAIR VENGEANCE RGB RS 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram Asus vg278qr Gamepower Ursa Logitech G915TKL Gamepower Medusa Titan 5 BTMI 2+1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2024 #2 okullar için özel bir program var mebden talep oluşturuyro okul yönetimi bizim okulda öyle yaptılar pancafe gibi bir program kuruyorlar
okullar için özel bir program var mebden talep oluşturuyro okul yönetimi bizim okulda öyle yaptılar pancafe gibi bir program kuruyorlar
adalcvsl Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 Netsupport School programını kullanabilirsiniz.
M Mu3ro Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 adalcvsl dedi: Netsupport School programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki başka basit program mevcutmu ben mesela öğrenci yardım istediğinde kendi bilgisayarımdan uzaktan erişim sağlamak istiyorum Son düzenleme: 24 Nisan 2024
adalcvsl dedi: Netsupport School programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki başka basit program mevcutmu ben mesela öğrenci yardım istediğinde kendi bilgisayarımdan uzaktan erişim sağlamak istiyorum
adalcvsl Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 Mu3ro dedi: Teşekkürler peki başka basit program mevcutmu ben mesela öğrenci yardım istediğinde kendi bilgisayarımdan uzaktan erişim sağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Uzaktan erişim için AnyDesk kullanabilirsiniz.
Mu3ro dedi: Teşekkürler peki başka basit program mevcutmu ben mesela öğrenci yardım istediğinde kendi bilgisayarımdan uzaktan erişim sağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Uzaktan erişim için AnyDesk kullanabilirsiniz.