bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 15 Mart 2022 #2 Torrentten indirmiş olabilirler zaten denetleyen de yok sanırsam. Artı 0 Eksi
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Hayır. Gördüklerimin hepsi crack. Artı 0 Eksi
Kaftar Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 192 Yer Esenkent 15 Mart 2022 #4 Abdullah_AKD dedi: Hayır. Gördüklerimin hepsi crack. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl Online oluyor? Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hayır. Gördüklerimin hepsi crack. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl Online oluyor?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #5 Abdullah_AKD dedi: Hayır. Gördüklerimin hepsi crack. Genişletmek için tıkla... Online oynayamıyor musun o zaman Forza FIFA falan? Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hayır. Gördüklerimin hepsi crack. Genişletmek için tıkla... Online oynayamıyor musun o zaman Forza FIFA falan?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #6 Kaftar dedi: Ama nasıl Online oluyor? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. Paul Walker dedi: Online oynayamıyor musun o zaman Forza FIFA falan? Genişletmek için tıkla... LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor. Artı 0 Eksi
Kaftar dedi: Ama nasıl Online oluyor? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. Paul Walker dedi: Online oynayamıyor musun o zaman Forza FIFA falan? Genişletmek için tıkla... LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #7 Abdullah_AKD dedi: Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Lan? LAN Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Lan? LAN
Kaftar Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 192 Yer Esenkent 15 Mart 2022 #8 Abdullah_AKD dedi: Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben bağlanmıştım. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hangi oyunlar? Ben GTA 5'de Online oynamayı birçok kere denedim. LAN oynanabiliyor fakat ana serverlara bağlanamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben bağlanmıştım.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Mart 2022 #9 Steam oyunları dışında "Bir kaç daha oyun mağazası falan hariç" çoğunu alfa veya modlayıp öyle yüklüyorlar. Artı 0 Eksi
Steam oyunları dışında "Bir kaç daha oyun mağazası falan hariç" çoğunu alfa veya modlayıp öyle yüklüyorlar.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #10 Paul Walker dedi: Lan? Genişletmek için tıkla... LAN derken modeme bağlı oyunlarda demek istedim kaba kelime olarak değil. (LAN server) Kaftar dedi: Ben bağlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan? Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Lan? Genişletmek için tıkla... LAN derken modeme bağlı oyunlarda demek istedim kaba kelime olarak değil. (LAN server) Kaftar dedi: Ben bağlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan?