bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #21 Paul Walker dedi: Lan? LAN Genişletmek için tıkla... Herkes gülmüş ilk başta "Lan" yazdığı için yazmıştım Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Lan? LAN Genişletmek için tıkla... Herkes gülmüş ilk başta "Lan" yazdığı için yazmıştım
KS KS bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #22 start_system dedi: Torrent'ten indirmiş olabilirler zaten denetleyen de yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Torrent olabilir ama ben internet kafeden oyun almıştım hiç Torrent falan yazmıyor indirilen yer belirtilmiyor. Artı 0 Eksi
start_system dedi: Torrent'ten indirmiş olabilirler zaten denetleyen de yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Torrent olabilir ama ben internet kafeden oyun almıştım hiç Torrent falan yazmıyor indirilen yer belirtilmiyor.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 15 Mart 2022 #23 Tüm Türkiye'nin en aktif oyun arşivi sistemi Şu tarz sistemler kullanıyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #24 Bulunduğum yerdeki bazı kafeler oyunu satın alıyordu online için. Fakat genelinin böyle yaptığını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Bulunduğum yerdeki bazı kafeler oyunu satın alıyordu online için. Fakat genelinin böyle yaptığını düşünmüyorum.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #25 Bizim buradaki internet kafe birçoğunu orijinal olarak yüklemiş zamanında. Tabii bayağı uzun zaman geçmişi olunca adama tabii ki de koymaz. Artı 0 Eksi
Bizim buradaki internet kafe birçoğunu orijinal olarak yüklemiş zamanında. Tabii bayağı uzun zaman geçmişi olunca adama tabii ki de koymaz.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #26 İnternet kafelerde hikayeli oyunlar oynanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #27 Paul Walker dedi: İnternet kafelerde hikayeli oyunlar oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... evet. Artı 0 Eksi
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #28 bitSTEAM dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... RDR2 gibi uzun oyunlar nasıl oluyor? Artı 0 Eksi
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 15 Mart 2022 #29 Hepsini almıyorlardır. Online oyunları satın alıp single player oyunları korsan indiriyor olabilirler. Veya kırılmamış single player bir oyunu da satın alıyor olabilirler, bkz-->Dl 2. Artı 0 Eksi
Hepsini almıyorlardır. Online oyunları satın alıp single player oyunları korsan indiriyor olabilirler. Veya kırılmamış single player bir oyunu da satın alıyor olabilirler, bkz-->Dl 2.
KS KS bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #30 Paul Walker dedi: RDR2 gibi uzun oyunlar nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben GTA 5 hikayesi oynamıştım sorun yoktu ama bazılarında hikaye sonu dosyasını atıyorlar direk hikaye tamamlanmış başlıyor. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: RDR2 gibi uzun oyunlar nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben GTA 5 hikayesi oynamıştım sorun yoktu ama bazılarında hikaye sonu dosyasını atıyorlar direk hikaye tamamlanmış başlıyor.