bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
İnternet kafelerde GTA 5 Minecraft Forza vs. her oyun, var nereden indiriyorlar? Anlamadım, hepsine para mı veriyorlar?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #31 bitSTEAM dedi: Ben GTA 5 hikayesi oynamıştım sorun yoktu ama bazılarında hikaye sonu dosyasını atıyorlar direk hikaye tamamlanmış başlıyor. Genişletmek için tıkla... İstediğin bölümden devam ediyorsun yani Save problemi yok. Artı 0 Eksi
bitSTEAM dedi: Ben GTA 5 hikayesi oynamıştım sorun yoktu ama bazılarında hikaye sonu dosyasını atıyorlar direk hikaye tamamlanmış başlıyor. Genişletmek için tıkla... İstediğin bölümden devam ediyorsun yani Save problemi yok.
KS KS bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #32 Paul Walker dedi: İstediğin bölümden devam ediyorsun yani Save problemi yok. Genişletmek için tıkla... Hikayede sorun çıkabiliyor ama Save de sıkıntı var mı bilmiyorum. Ben GTA'nın hikayesini oynamıştım akıcıydı birden hata verdi öyle olabilir kesin bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: İstediğin bölümden devam ediyorsun yani Save problemi yok. Genişletmek için tıkla... Hikayede sorun çıkabiliyor ama Save de sıkıntı var mı bilmiyorum. Ben GTA'nın hikayesini oynamıştım akıcıydı birden hata verdi öyle olabilir kesin bir bilgim yok.