İnternet kafede ban yedikten sonra ne yapılmalı?

nearvl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 8 Kasım'da internet kafeden oyun oynadım yani son maçım internet kafede başka da oyuna girmedim, hile falan da kullanmadım. Bilgisayar aldım işte bu günlerde oyuna girdim hesabım banlanmış ne yapabilirim? Ticket oluşturdum fakat 10 gündür bir cevap gelmedi. Ticket açık gözüküyor 2 günde 1 hesabını inceliyoruz diye mesaj atıyorlar ama nafile. İnternet kafeyle görüştüm bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

Arkadaşlar merhaba, ben 8 Kasım'da internet kafeden oyun oynadım yani son maçım internet kafede başka da oyuna girmedim, hile falan da kullanmadım. Bilgisayar aldım işte bu günlerde oyuna girdim hesabım banlanmış ne yapabilirim? Ticket oluşturdum fakat 10 gündür bir cevap gelmedi. Ticket açık gözüküyor 2 günde 1 hesabını inceliyoruz diye mesaj atıyorlar ama nafile. İnternet kafeyle görüştüm bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

İnternet kafenin yapabileceği bir şey yok muhtemelen 3. parti yazılımdan ban yemişssindir normalde ticketa o süre zarfına cevap vermeleri lazımdı tekrar at ticket.

Hesabı açık unuttuysan veya kafedeki bilgisayarda virüs varsa (ki büyük ihtimalle vardır) o yüzden ban atmışlardır. Tekrardan ticket atmaktan başka bir şey yok.

Muhtemelen internet kafe'de bir kullanıcı hile kullandı sizde o bilgisayardan girdiğiniz için aynı kullanıcı sanıldınız ve banlandınız konudan bağımsız hangi oyun hocam?

Sen muhtemelen internet kafeden gitmeden önce oynadığın oyunda hesabını açık bırakmışsın. Giren adamlar ise, 1 maç girip afk kalırlarsa ban yiyebilirsin (Riot Games Oyunlarında Öyle.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı