CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Mart 2022 #1 Arkadaşlar bugün gördüm kişiler bilgisayardan kalktıktan sonra flash takıyorlar. Bu neden? Merakımdan soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Arkadaşlar bugün gördüm kişiler bilgisayardan kalktıktan sonra flash takıyorlar. Bu neden? Merakımdan soruyorum.
escobaredit Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 CypIosh dedi: Arkadaşlar bugün gördüm kişiler bilgisayardan kalktıktan sonra flash takıyorlar. Bu neden? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duydum. Belki bir tarama veya sıfırlama olabilir. Bir önceki kullanıcının yaptığı eylemleri temizleyen vb.
CypIosh dedi: Arkadaşlar bugün gördüm kişiler bilgisayardan kalktıktan sonra flash takıyorlar. Bu neden? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duydum. Belki bir tarama veya sıfırlama olabilir. Bir önceki kullanıcının yaptığı eylemleri temizleyen vb.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 27 Mart 2022 #3 escobaredit dedi: İlk defa böyle bir şey duydum. Belki bir tarama veya sıfırlama olabilir. Bir önceki kullanıcının yaptığı eylemleri temizleyen vb. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde düşündüm dosyalara dokunmadan kullanıcıların yaptıkları eylemleri geri getiriyordur diye.
escobaredit dedi: İlk defa böyle bir şey duydum. Belki bir tarama veya sıfırlama olabilir. Bir önceki kullanıcının yaptığı eylemleri temizleyen vb. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde düşündüm dosyalara dokunmadan kullanıcıların yaptıkları eylemleri geri getiriyordur diye.