wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 2 Temmuz 2025 #1 Merhaba, bu sorunu kendi bilgisayarımda yaşamıyorum fakat internet kafede hesap değiştirmedikçe yaşamaya devam ediyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim? Kendi hesabımda arkadaşlarımla birlikte oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Merhaba, bu sorunu kendi bilgisayarımda yaşamıyorum fakat internet kafede hesap değiştirmedikçe yaşamaya devam ediyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim? Kendi hesabımda arkadaşlarımla birlikte oynamak istiyorum.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Hocam internet kafede böyle bilgisayarlar 500FPS Valorant açıyor ama CS2 açmıyor belki atölye haritalarındandır. Artı 0 Eksi
Hocam internet kafede böyle bilgisayarlar 500FPS Valorant açıyor ama CS2 açmıyor belki atölye haritalarındandır.
KS KS wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 2 Temmuz 2025 #3 eymen.dll dedi: Hocam internet kafede böyle bilgisayarlar 500FPS Valorant açıyor ama CS2 açmıyor belki atölye haritalarındandır. Genişletmek için tıkla... Haritaların hepsini silmiştim yine olmadı, yandaki arkadaşın PC açtı her arkadaşınki açtı ama benimki açmadı sonra gittim başka hesap aldım düzeldi Artı 0 Eksi
eymen.dll dedi: Hocam internet kafede böyle bilgisayarlar 500FPS Valorant açıyor ama CS2 açmıyor belki atölye haritalarındandır. Genişletmek için tıkla... Haritaların hepsini silmiştim yine olmadı, yandaki arkadaşın PC açtı her arkadaşınki açtı ama benimki açmadı sonra gittim başka hesap aldım düzeldi
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 PC ile alakalı oluyor bazen dediğinizin aynısı banada oldu 5 kere denedim anca cs açtı Artı 0 Eksi