İnternet kafede oyun indirebilir miyiz?

Belki para isteyebilirler, istemeyedebilirler, ve indirme süresi internet hızına bağlı diye biliyorum.

Genelde internet kafelerde eğer yoğunluk da varsa internet biraz yavaş olur. Yatak yorgan götürmeyi unutmayın giderken.

Kafedeki bilgisayarların hızına bağlı ek olarak parada istiyebilir veya istemez veya da yüklemeyedebilir kafe sahibine kalmış.

Şimdi ana makineden görünüyor pek izin vermiyorlar tabii yerden yere göre değişir.

Eğer izin verirlerse hocam kendi zararlarına olur, bilgisayarların ping seviyesi artar.
Sanmıyorum, internet kafe altyapılarının band genişlikleri cidden yüksek . Ben internet kafeye gittiğimde oyunların güncellemesi yapılıyor ve kimse ping artı diye söylenmiyor, tabii bu her internet kafede aynı olmayabilir.

Konu sahibine cevabım eğer parasını verirseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Önemli soru o kadar veriyi nereye depolayacaksınız ve orijinal oyun mu indireceksiniz?

Bizim burada bulunan orta kaliteli bir internet kafede her bilgisayara ortalama 10Mbps gibi bir internet düşüyor. Hem uzun sürecektir hem de para isteyeceklerdir. Ben internet yokken Dumpper ile insanların internetine bağlanıp indirme yapıyordum. Yasal değil ama ne yapalım .
Ek Olarak: Bağlandığım insanlar 50-60 yaşında olduğu için ping gibi dertleri yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…