AK1NC1 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 PC kaldirmadiğı için elimde bulunan oyunu internet Cafe'de Epic Games hesabımı PC'ye bağlayarak oynayabilme sandım var mı?
PC kaldirmadiğı için elimde bulunan oyunu internet Cafe'de Epic Games hesabımı PC'ye bağlayarak oynayabilme sandım var mı?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 Bilgisayar da yüklü ise tabii ki. Ama yüksek ihtimal korsan vardır internet kafelerde, hesabına bir şey olmasın?
Bilgisayar da yüklü ise tabii ki. Ama yüksek ihtimal korsan vardır internet kafelerde, hesabına bir şey olmasın?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 22 Şubat 2023 #3 AK1NC1 dedi: PC kaldirmadiğı için elimde bulunan oyunu internet Cafe'de Epic Games hesabımı PC'ye bağlayarak oynayabilme sandım var mı? Genişletmek için tıkla... Bence deneme,. Çoğunda olmuyor.
AK1NC1 dedi: PC kaldirmadiğı için elimde bulunan oyunu internet Cafe'de Epic Games hesabımı PC'ye bağlayarak oynayabilme sandım var mı? Genişletmek için tıkla... Bence deneme,. Çoğunda olmuyor.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 22 Şubat 2023 #4 Öyle bir şansınız var fakat bunun için PC de RDR2 yüklü olmalı yoksa indirmeden oynayamazsınız, bu yüzden GFN ile oynamak çok daha mantıklı olacaktır.
Öyle bir şansınız var fakat bunun için PC de RDR2 yüklü olmalı yoksa indirmeden oynayamazsınız, bu yüzden GFN ile oynamak çok daha mantıklı olacaktır.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 22 Şubat 2023 #5 İnternet kafelerde vardır zaten ayrıca öyle bir şey yapmayın oyunu zevk amaçlımı oynayacaksınız bitirme amaçlı mı?
İnternet kafelerde vardır zaten ayrıca öyle bir şey yapmayın oyunu zevk amaçlımı oynayacaksınız bitirme amaçlı mı?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 22 Şubat 2023 #6 Yani oynarsında genelde GTX 1050 Ti falan oluyor onlarda o sistemler kaldıracak mı?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 22 Şubat 2023 #7 Krmdmrz dedi: Öyle bir şansınız var fakat bunun için PC de RDR2 yüklü olmalı yoksa indirmeden oynayamazsınız, bu yüzden GFN ile oynamak çok daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oyun GFN'de yok ki.
Krmdmrz dedi: Öyle bir şansınız var fakat bunun için PC de RDR2 yüklü olmalı yoksa indirmeden oynayamazsınız, bu yüzden GFN ile oynamak çok daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oyun GFN'de yok ki.
AK1NC1 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #8 Qwerty10 dedi: İnternet kafelerde vardır zaten ayrıca öyle bir şey yapmayın oyunu zevk amaçlımı oynayacaksınız bitirme amaçlı mı? Genişletmek için tıkla... Zevk için ama biliyorum bu zevk için oynamak cebimi fazla zorlayacak
Qwerty10 dedi: İnternet kafelerde vardır zaten ayrıca öyle bir şey yapmayın oyunu zevk amaçlımı oynayacaksınız bitirme amaçlı mı? Genişletmek için tıkla... Zevk için ama biliyorum bu zevk için oynamak cebimi fazla zorlayacak
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 22 Şubat 2023 #9 AK1NC1 dedi: Zevk için ama biliyorum bu zevk için oynamak cebimi fazla zorlayacak Genişletmek için tıkla... Hocam zevk için oynayacaksanız zaten internet kafelerde bu oyun vardır.
AK1NC1 dedi: Zevk için ama biliyorum bu zevk için oynamak cebimi fazla zorlayacak Genişletmek için tıkla... Hocam zevk için oynayacaksanız zaten internet kafelerde bu oyun vardır.